Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szaggat minden videó...

Miért szaggat minden videó amit a neten nézek? (youtube, indavideó, stb. ) többi kérdésben mindent megcsináltam de semmi.

Figyelt kérdés

Eddig nem volt semmibaj, de ujrakellet raknom a gépet, most xp van rajta. adobe flash player 11 van rajta van vagy 2 codec pack csomó lejátszó progi, azokban mennek is szépen a filmek, de a neten nagyon szaggat ( de csak akkor ha felnagyítom)

Proci 2.8 Ghz

RAM 1 gb

vidikari 256-os integrált chipest falmily vmi ratyi..

de bírja csak valamiért szaggat:S

kérem a segítségeteket ;)

2012. aug. 5. 17:15
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

igazad van:D a többi böngészőt (már) utálom pedig régen úgy voltam hogy semmi se jobb:D a firefoxnál meg az internet explorernél, de ez nagyon faxa gyors, minden.

és hol tudom letiltani?:D

2012. aug. 5. 17:53
 12/31 A kérdező kommentje:
leszedtem adobe 10-et de ugyanaz:S
2012. aug. 5. 18:01
 13/31 anonim ***** válasza:

about:plugins

Amúgy sokan panaszkodtak rá már itt. Hiába telepítesz fel másik Flash verziót, csakis a beépítettet fogja használni amíg le nem tiltod.

2012. aug. 5. 18:05
 14/31 A kérdező kommentje:
igazad volt adobe 7.0 netscape-t használt, ezt most frissítem és meglátjuk.
2012. aug. 5. 18:07
 15/31 A kérdező kommentje:
á még mindig szaggatnak:S
2012. aug. 5. 18:36
 16/31 A kérdező kommentje:
adobét letiltottam, de még mindig rossz:S
2012. aug. 5. 18:45
 17/31 anonim válasza:
Nyomd meg a ctrl + alt + del -t. Menj a Folyamatokba. Ott látod mi megy a gépeden. Nekem a Chrome a gépem 70%-át lelassította. Vicc nélkül mondom :P 5 google chrome-ba voltam belépve úgy, hogy a tálca csak 1-et mutat. Mindig is ha Chrome-ba lépek.. 5 chrome.exe -t ír... CPU: 70.. így lelassította. Most is Mozilla-t használok és csak 2-5%-ot lassít.. nem 70-et.. és nem tudtam megnézni 1 videót csak 240p-be.
2012. aug. 5. 21:28
 18/31 A kérdező kommentje:
azta, 11 chrome.exe van ilyen 50-80 megákat vesznekxD megnézem firiben köszi:)
2012. aug. 5. 23:31
 19/31 anonim ***** válasza:

˝5 google chrome-ba voltam belépve˝

Az lehetetlen főleg, ha csak egy van a tálcán... Amúgy az a sok azok a pluginok. A böngészőben ott jobb felül rámész arra a szerszámra :D és ott megkeresed a feladatkezelőt lehet, hogy az eszközökön belül van. És megtalálod mind az 5-öt. A kérdezőnek meg valszeg túl sok pluginja van és ezért lassú. Ha lefotózod a chrome-s feladatkezelőt, akkor megmondom miket állíst le. Egyébként nekem is 5 van... De a 11 az már sok egy ilyen gépnek.

2012. aug. 6. 01:31
 20/31 anonim ***** válasza:

Működési elve miatt azért gyors, mivel minden folyamatot külön kezel. Így ha pl út tabot nyitsz meg, akkor is új feladat lesz látható a feladatkezelőben, vagy ha egy plugin, addon összeomlik, akkor nem viszi magával a teljes böngészőt.

Csak akkor megy 70% felé a CPU használat, ha éppen frissíti magát a háttérben.

2012. aug. 6. 05:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!