Nincs netem router telepítés után, mit nem csináltam jól?
Figyelt kérdés
TP-Link WR740N routert telepítettem, D-Link 360R modemes netet szerettem volna megosztani laptophoz. A laptoppal tudtam csatlakozni a hálózathoz, viszont sem a PC-n sem ott nem működik a net. Segítsetek légyszives! tplinkloginon telepítettem a routert.2012. aug. 5. 06:33
11/11 P.O.C. válasza:
"Eddig asztalról ADSL ikonra kattintva csatlakoztam a nethez. Azt írod, hogy a router osztja ki, akkor hol/hogyan kapcsolódjak?"
Sehogyan, a router fog kapcsolódni a számítógép helyett. Hisz épp ez a lényeg. A számítógép meg teljesen automatikusan fog IP címet kapni a router -től.
Gyakorlatilag a router -t úgy kell elképzelni, mint egy pici számítógépet. Ha router sikeresen csatlakozott, a számítógépről le kell törölni az ADSL kapcsolatot, hogy még véletlenül se zavarjon be.
De a már többször linkelt leírásba minden gyönyörű szépen benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!