Nincs netem router telepítés után, mit nem csináltam jól?
A routeren kell lennie egy ici-pici kis lyuknak. ( legalábbis a nagyrészüknél van) Ott van egy mikrokapcsoló, ami a reset gomb. Tartsd benyomva pár mp-ig. Ilyenkor újraindul a router, és visszatér a gyári beállításokra.
Hátha segít.
Ugye miután beállítottad a router -t a WebGUI-n keresztül, nem továbbra is a Windowsból akarsz csatlakozni PPPoE -vel?
Mert miután a router csatlakozott ő osztja ki a netet a klienseknek.
Amúgy egy router -t nem kell "telepíteni". A CD -t csak a totál laikusok kedvéért készíti el a gyártó, viszont az ég világon semmit nem módosít a Windows- ban.
Miután beállítottad a tplinklogin -ban a PPPoE account -ot, nézd meg a status -t kapott-e IP címet a WAN résznél.
Ez a leírás is hasznodra válhat szerintem:
P.O.C.-nek
Eddig asztalról ADSL ikonra kattintva csatlakoztam a nethez. Azt írod, hogy a router osztja ki, akkor hol/hogyan kapcsolódjak?
Nézd meg a P.O.C által belinkelt leírást, a PPPoE résznél. Világosan leírja mit kell beállítanod és hol. Remek leírás.
Vagy amit már említettem, tedd be a cd-t, az végigvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!