Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A legtöbb ember miért használ...

A legtöbb ember miért használ két böngészőt? Miért nem elég egy?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 17:45
 1/9 anonim válasza:
100%

Mondjuk lehet, egy alkalmazás nem működik Google Chromen, amit nagyon szeret az egyén, és átkapcsolja Firefoxra. Esetleg valaki IE-t szereti (:/), az szinte semmit nem tud, ezért vált a másikra, amikor kell.

Én egyszer azért használtam 2-t, mert az egyik fórumról bannoltak ok nélkül, viszont a készítők okosak voltak, mert a felhasználómból nem engedett kilépni (ami ugye bannolva volt), és így nem értem el a fórumon semmit. Viszont firefoxal nem voltam belépve, és ezért másik böngészővel tudtam böngészni a fórumot. Igazából ezeket látom oknak.

2012. aug. 4. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb ember egy böngészőt használ.
2012. aug. 4. 17:51
 3/9 anonim válasza:
Szerintem is a legtöbb ember 1 böngészőt használ.Én például Chrome-ot...
2012. aug. 4. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Más-más böngésző máshogy értelmezi a CSS és a HTML egy részét ezért van, hogy mondjuk Chrome-ból rosszul jelenik meg egy oldal Fox-ból pedig helyesen ( kisebb eltérésekre gondolok.. nincs középen a tartalom vagy el vannak csúszva a gombok ilyesmi ).

Általában azok használnak több böngészőt akik bele-bele olvasnak a kódba ( F12 rules ).

2012. aug. 4. 17:56
 5/9 A kérdező kommentje:
én is csak a chrome-ot használom
2012. aug. 4. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat most mát értem
2012. aug. 4. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem három van. IE, Firefox, Chrome.
2012. aug. 4. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem fentvan az opera, crome, meg a firefox is. Operát használom mindig, de ha valami nem tetszik neki akkor arra cromet. Firefox meg lehet törlésre fog kerülni, mert az csak ugy van :D
2012. aug. 20. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Általában a Chrome-t használom, de szükségem van a Firefox-ra, a Thunderbird miatt.
2012. aug. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!