A legtöbb ember miért használ két böngészőt? Miért nem elég egy?
Mondjuk lehet, egy alkalmazás nem működik Google Chromen, amit nagyon szeret az egyén, és átkapcsolja Firefoxra. Esetleg valaki IE-t szereti (:/), az szinte semmit nem tud, ezért vált a másikra, amikor kell.
Én egyszer azért használtam 2-t, mert az egyik fórumról bannoltak ok nélkül, viszont a készítők okosak voltak, mert a felhasználómból nem engedett kilépni (ami ugye bannolva volt), és így nem értem el a fórumon semmit. Viszont firefoxal nem voltam belépve, és ezért másik böngészővel tudtam böngészni a fórumot. Igazából ezeket látom oknak.
Más-más böngésző máshogy értelmezi a CSS és a HTML egy részét ezért van, hogy mondjuk Chrome-ból rosszul jelenik meg egy oldal Fox-ból pedig helyesen ( kisebb eltérésekre gondolok.. nincs középen a tartalom vagy el vannak csúszva a gombok ilyesmi ).
Általában azok használnak több böngészőt akik bele-bele olvasnak a kódba ( F12 rules ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!