Egy blogot szeretnék készíteni. Ötleteket tudtok adni?
Régóta tervezgetek blogkészítést, nagyon jártas nem vagyok a témában. Elgondolkoztam azon, hogy mit lehetne blogtémának kitalálni, csak hát nincsenek fantáziadús ötletek.
Az érdekelne igazán, hogy mivel fognám meg az embereket.Szerintetek milyen egy jó blog ? Ti mit néznétek szívesen? Perverz gondolatokat mellőzzétek!!
Egy olyan blogon gondolkodom amit minden nap lehet olvasni, amit nem ununk meg 2 nap után. Egy nagyon érdekes dolognak szeretnék nekiállni!
UI:
Azt kérném hogy barmit írjatok.pl: Természet és ha természetet írjátok, akkor miért és mit néznél azon ! Ja és még azt hogy én magam szeretném a képeket készíteni, tehát nem tok egy elefántot lefotózni, max az állatkertben ! De BÁRMIT amit lehet ! Köszi előre is!
Én tájképeket szívesen nézek, igaz, inkább csak akkor, ha tényleg profi fotók.
Csinálhatnál esetleg könyv/film/zeneajánlókat, az szerintem nagyon jó lehet.
Vagy pl. főzős blogot, kicsit speciálisabb kajákkal, szóval nem azt, hogy hogyan főzől meg egy paprikáskrumplit:D
Forma 1! :D Hogy mit néznék rajta szívesen? MINDENT. Írhatsz a szabályokról, érdekességekről, csapatokról, stb.:)
15/l
Divat. Ezt csak lányok néznék és csak akkor ha színvonalas. Ahhoz meg elhivatottság és érdeklődés szükséges.
Hírportál a nagyvilágból. Furcsa hírek. pl.: netbúvár olyan cikkeket adnak le néha.. Meghökkentő, nem is hinné az ember mennyi beteg gyilkos garázdálkodik a nagyvilágban.
Tudományos fejlesztések. Rengeteg embert érdekelnek az új vívmányok, felfedezések. Még engem is.
Csak azt nem értem, hogy akarsz blogot írni.. Ahhoz komoly elhivatottság kell és óriási érdeklődés a téma iránt. Olyan munkákat kell kiadnod a kezeid közül amelyeket a témához értők is szívesen elolvasnak.
De ha ahhoz sincs kreativitásod, hogy kitalálj egy témát ami neked és sok embernek is tetszik, akkor mind ezt, hogy szeretnéd létrehozni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!