Hol lehet eBay-en rátalálni a Vaterán hirdetett olcsó, kínai Converse ciőkre? Sehogy sem találom.
Pl ezt a Vaterás cuccot:
Az ioffer.com-on találtam, de ott is többe jön ki, mint amennyiért ezek adják postaköltséggel együtt. Az eBay-en órákig keresgéltem, mert sejtettem, hogy nem Converse néven vannak fent, de így sem találtam semmit.
Mégis honnan a fenéből szerzik be ezek ilyen olcsón ezeket a cipőket? Mert az tuti, hogy Kínából rendelik, na de honnan? Elég jó biznisz ez nekik, mert viszi a sok birka, mint a cukrot.
honnan tudod, hogy valóban azt küldik, ami a képen van?
az ilyenekkel az a baj, hogy ők se tudják, mit rendelnek. velem is fordult már elő, hogy rendeltem egy dc pólót ebay-ről, ki volt írva, hogy németországból küldik, aztán kaptam egy hamisat bankokból...és akkor akitnek te odautalod a pénzed, nem tud reklamálni, mert odaért a cipő, visszaküldeni drágább lenne, szóval elküldi neked azt amit kapott, és el van intézve. de ha nem is ebay-ről, átmész szabadkára, ott is lehet venni "eredeti, dobozos" converse dorkót.
csak egy értékelés tőle:
Értékelő: zsofi042(1) Dátum : 2012/07/11 20:09:42 Termékkód: 1602329726 Eladó
Semleges vélemény: Az eredetinek nevezett Converse tornacipő, egy nagyon gyenge kínai utánzat. Sem anyaga, sem jelzése
nem felelt meg a márka elvárásainak. Sajnos ez van játszócipőnek jó lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!