Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kaphatnám vissza a gmail...

Hogy kaphatnám vissza a gmail fiókomat? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

pár napja megváltoztattam és elfelejtettem a jelszavam és próbáltam a "nem tud hozzáférni fiókjához" szövegre rámenni ott mindent kitölteni bla...bla... de még a másodlagos emailomat meg a jelszavűát se tudom!

valami gmail jelszófeltörő progi nagyon fontos lenne!! télnek fel kell törnöm vagy hogy írhatnék a gmailosokna?

2012. júl. 24. 17:51
 1/9 MaXXeGee ***** válasza:
webes jelszótörés gyakorlatilag esélytelen ... az egyetlen mázlid, ha be volt regelve a telefonod is, a gmail fiókodhoz, oda tudsz lekérni új jelszót :)
2012. júl. 24. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:
mi hogy mI?
2012. júl. 24. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:
igen a telomon elmétetileg meg tudom nézni a leveleket de én neten akarom nem mindig telefonon
2012. júl. 24. 17:55
 4/9 lindmayer ***** válasza:
ha a telefonon most tudod használni, akkor az azt jelenti, hogy ott meg van adva a jelszó...
2012. júl. 24. 18:01
 5/9 MaXXeGee ***** válasza:
Be lehet állítania telefonszámod a Gmail fiókhoz (ahogy a fészbukhoz is) Arra is kérhetsz le (sms-ben) új jelszót.
2012. júl. 24. 18:06
 6/9 A kérdező kommentje:
a telefonomon automatikusan bennvagyok a gmail fiókomba de amikor frissíten azt írja: nem lehet csatlakozni mert a felhasználónév vagy a jelszó helytelen vagyis ott is érzékeli
2012. júl. 24. 18:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Úú, azt hogy kell? Mármint a hogy a telomról kérjek új jelszót sms-ben?
2012. júl. 24. 18:20
 8/9 MaXXeGee ***** válasza:

[link]

Gépen elolvasod, mobilról belépsz (mert ott még beenged, hozzáadod a telefonszámod, és tudsz lekérni új kódot)

2012. júl. 24. 19:15
 9/9 A kérdező kommentje:
ahhh! megvan ! ezerkössz
2012. júl. 26. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!