FONTOS! Ha ezzel csinálok egy e-mail címet, elküldök valakinek egy névtelen e-mailt, SOHA nem derülhet ki hogy én írtam?
A hangsúly a SOHA-n van!Ha esetleg nem,akkor erre van valamilyen megoldás,aminek tényleg nem lehet utánajárni?
Vagy mindennek utána lehet,tehát valahogy kiderülhet,hogy én voltam?
Előre is köszönöm!
Vagy inkább hagyjam,mert úgyis lebukok?
Nincs benne amúgy semmi rossz szándék,csak valakinek meg szeretnék írni valamit,hogy már vegye észre magát.
De nem olyat persze hogy felrobbansz házastól,szóval nem ilyenre gondolok :)
Nincs olyan hogy soha, legfeljebb csak kicsi az esélye a lebukásnak. Az e-mail szolgáltató ugyanúgy naplózza hogy ki és milyen címen regisztrálta a fiókot, és azt meg is jegyzik, a rendőrségnek pedig kiadják hónapokkal később is.
De mivel nem készülsz semmilyen komoly dologra, csak anonim akarsz maradni, arra megfelelőek ezek az oldalak. Kicsi az esélye hogy valaki egy ártalmatlan levél után nyomozni kezdjen, a rendőrség sem foglalkozik ilyesmivel, így _elvileg_ nem derül ki hogy ki a küldő.
Ha neked is közöd van az ügyhöz, akkor úgyis tudni fogják, hogy ki küldte. Ha ismernek, akkor pedig felismerik az írási stílusodat.
Ennyi mondandóhoz akár a nevedet is adhatod, hiszen csak véleményt mondasz, szólásszabadság van, nem kérhetnek számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!