Kettő gépre szeretnék internetet, egy internet modemmal, mi a tehendő? (többi lent) fontos kérdés.
Van egy ilyen kábelem [link] , amit bele tudok dugni a modenba a usb részét pedig a leptobba, de igy nem ismeri fel a gép ,, tehát a gép azt hiszi, hogy nem internet kábel... Próbáltam a varászlót de nem sikerült..
hogy tudnám megoldani?
Kaptál elméletileg egy telepítő céjdét hozzá, azt kellene előkeresni.
De nem vagyok biztos benne, hogy a modem képes két kapcsolatot lekezelni, lehet, hogy muszáj lesz rúúúter is.
Modemmel sehogy. Vagy UTP, vagy USB módon képes 1 db géphez kapcsolódni, de egyszerre két módon két géphez nem.
A csomagütközések miatt egy útválasztóra van szükség, ami megfelelően osztja el a kimenő-bemenő adatot. Az útválasztó pedig a router, ami egy külön beszerzendő eszköz (hacsak nem olyan modemet adott a szolgáltató, ami egyben wifi router is, mert akkor egyből tudsz a laptoppal is kapcsolódni).
Na megerősítettek. :)
Nem hiszem, hogy modem-router kombója van, akkor nyilván használná az utp portokat rajta.
ilyen modemem van az usb-be kötöttem bele azt a kábelt amitfent linketem de a gép nem ismeri fel, ezért nem ad insternetet usb-én keresztül, mi a tehendő, hogy usbén is felismerje az internet kapcsolatot? Milyen program kell hozzá stb...
Drága Gyermekem!
Érts meg végre:
1., A modemhez jár egy telepítő cd, azzal kell installálni az USB kapcsolatot.
2., Ez a modem nem képes egyszerre kezelni mindkettőt, ahhoz routerre van szükség.
Pont.
sikerült, köszönöm a instrukciót :DDDDDDDDDDDDDD boldogság
még hogy nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!