20GB mennyi netezésre elég?
Otthonra is ezt használnád, vagy csak ha elmész otthonról?
Ha otthon is akkor kevés, utóbbi esetben elég.
Max ha filmet töltesz le vagy sokat youtubeozol akkor lenne kevés, de szerintem kibírható az addig amíg hazaérsz.
Nekem pl. havonta simán 300+ giga fölött van az adatforgalmam, de ha youtube+utorrentet ebből kivennénk lehet nekem is elég lenne a 20 giga, pedig elég sokat ülök gép előtt.
Ha két év hűségidőt aláírsz a csomagra, úgy a böngészés és az emailezés korlátlan lesz, pontosabban nem számít bele az adatforgalomba.
Ilyennel is azért elég magas adatforgalmat lehet elérni, szóval ha fő internetnek kell, akkor érdemes elgondolkodni a két év hűségidőn.
A 20 Gb kb. 50-60 óra YouTube videó nézésére elég (240-360px felbontással), vagy kb. 4000 Mp3 zene letöltésére, vagy 340 óra Skype hanghívásra (ha nem videóhívást indítasz, akkor beszélgethetsz vele bőven a Skypon).
Ha az éjszakai adatforgalmat is felhasználod, abba torrent használatával is belefér napi legalább 1 db DivX film letöltése. Ha nem torrentről töltesz le, akkor több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!