Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 500 MB mobilneten nagyjából...

500 MB mobilneten nagyjából mennyi netezésre elég, ha főleg böngészésre és mailek olvasására használom?

Figyelt kérdés

2012. júl. 3. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

napi 3-4 óra folyamatos böngészés. Böngésződtől függ. Opera minivel sokkal tovabb huzod. :)

18/f

2012. júl. 3. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:

De ha Laptophoz használod akkor sokkal kevesebb ideig...

Azt nem emlitetted meg hogy mihez hasznalnad..

18/f

2012. júl. 3. 14:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Iphone-on használnám. Safari van rajta, az opera minit hogyan tudom rávarázsolni?
2012. júl. 3. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor bőven elég az 500 mb. App store-ból lerántod:)

18/f

2012. júl. 3. 14:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha chat alkalmazásokat is használok - Skype, gmail chat - az mennyivel növeli a "fogyasztást"?
2012. júl. 3. 14:47
 6/11 anonim ***** válasza:

A chat hasznalata nem sokkal. druvan olyan 50-100kb /óra az instant messaging(üzenet skypenal v vibernel). Voip funkciók már eléggé zabálják..(skype/ viber hanghvás)

18/f

2012. júl. 3. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Video és hanghívást ne csinálj és akkor nem lesz gond.
2012. júl. 3. 16:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Csak szöveges chat-re gondoltam! Ha hívni akarok, akkor azért telefon, hogy azon telefonáljak :) Az esetleges Skype hívásokat megoldom az otthoni laptopról (vezetékes net, más szolgáltatótól).

A díjcsomagom csoportosan van és most átváltották olyanra, amiben van 500 MB mobilnet. Ezt csak akkor használnám, ha "nettelen" helyen vagyok, egyébként az otthoni wifimre kapcsolódok rá.

2012. júl. 3. 18:22
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat!

Még egy dolog eszembe jutott: az indexet gyakran olvasom, van rá egy alkalmazás, ami letölti a címlapon levő cikkeket, így offline is lehet olvasni őket (kicsit korlátozottabb mennyiséget). Mivel járok jobban, ha wi-firől letöltöm, ha mobilnetről letöltöm és kikapcsolom a mobilnetet, vagy ha a mobilneten keresztül, online olvasom?

(pl ha utazom valahová és unatkozom)

2012. júl. 3. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Igazából fölösleges letölteni offlineba.. Az index app eléggé optimalizálatlan, nekem 5 perc alatt bekapott 1,5 mb-t legalabb... Opera mini-->m.index.hu Ja és folyamatosan frissülnek a cikkek, lemaradnál róluk:D:) m.index.hu kb 3 óra olvasgatás alatt eszik meg 1mb-t... :)

Ice

2012. júl. 4. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!