500 MB mobilneten nagyjából mennyi netezésre elég, ha főleg böngészésre és mailek olvasására használom?
napi 3-4 óra folyamatos böngészés. Böngésződtől függ. Opera minivel sokkal tovabb huzod. :)
18/f
De ha Laptophoz használod akkor sokkal kevesebb ideig...
Azt nem emlitetted meg hogy mihez hasznalnad..
18/f
Akkor bőven elég az 500 mb. App store-ból lerántod:)
18/f
A chat hasznalata nem sokkal. druvan olyan 50-100kb /óra az instant messaging(üzenet skypenal v vibernel). Voip funkciók már eléggé zabálják..(skype/ viber hanghvás)
18/f
Csak szöveges chat-re gondoltam! Ha hívni akarok, akkor azért telefon, hogy azon telefonáljak :) Az esetleges Skype hívásokat megoldom az otthoni laptopról (vezetékes net, más szolgáltatótól).
A díjcsomagom csoportosan van és most átváltották olyanra, amiben van 500 MB mobilnet. Ezt csak akkor használnám, ha "nettelen" helyen vagyok, egyébként az otthoni wifimre kapcsolódok rá.
Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat!
Még egy dolog eszembe jutott: az indexet gyakran olvasom, van rá egy alkalmazás, ami letölti a címlapon levő cikkeket, így offline is lehet olvasni őket (kicsit korlátozottabb mennyiséget). Mivel járok jobban, ha wi-firől letöltöm, ha mobilnetről letöltöm és kikapcsolom a mobilnetet, vagy ha a mobilneten keresztül, online olvasom?
(pl ha utazom valahová és unatkozom)
Igazából fölösleges letölteni offlineba.. Az index app eléggé optimalizálatlan, nekem 5 perc alatt bekapott 1,5 mb-t legalabb... Opera mini-->m.index.hu Ja és folyamatosan frissülnek a cikkek, lemaradnál róluk:D:) m.index.hu kb 3 óra olvasgatás alatt eszik meg 1mb-t... :)
Ice
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!