Mi a véleményetek a Weblapomról? Tbbi lent
Figyelt kérdés
pár napja kezdtem el szerkeszteni,kíváncsi vagyok a véleményetekre....
movietorrent mlap hu
2012. júl. 16. 13:03
21/26 anonim válasza:
Nocsak mégis olvasod?
Ezek amiket felsoroltál: passkey, hit n run, warn
A torrentezésben ALAP szavak. Ezek ismerete nélkül egy oldalt sem kellene használni, nem hogy sajátot csinálni...
(Nem mellesleg mindenhol le van írva az összes oldalon, hogy mit is jelentenek.)
Ééés igen, örülök.
Az ilyen emberek miatt romlik az összes jobb torrent oldal színvonala.
22/26 anonim válasza:
10:32
01:30 és 01:39 vagyok
Igen ezek tényleg alap fogalmak nem is értem, hogy hogy gondolta ezt az egészet...?! Ja és kedves kérdező én sem vagyok kocka de azért ha már bekerülsz egy zárt oldalra akkor onnantól kezdve az a minimum, hogy ezeket a kifejezéseket ismered...
23/26 anonim válasza:
aha....hát k*rvára...főleg, hogy most még beload-ról is kiba**tak akkor tényleg nagyon érthetsz hozzá...
24/26 anonim válasza:
kérdező annyi eszed van mint egy zsák szarnak!
25/26 anonim válasza:
Kérdező te most azt vártad hogy az igénytelen sz*rkupac oldaladat itt dicsérgetni fogják?!
26/26 A kérdező kommentje:
:D
2012. júl. 20. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!