Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a Weblapomró...

Mi a véleményetek a Weblapomról? Tbbi lent

Figyelt kérdés

pár napja kezdtem el szerkeszteni,kíváncsi vagyok a véleményetekre....

movietorrent mlap hu

2012. júl. 16. 13:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Igen, letöltöttem a torrent fájlt, megnéztem és jelentettem beloadon a passkeyeddel együtt.

Örülj, hogy csak ennyit csináltam....

Leszedhettem volna a beloadról 100-200 torrent fájlt, bele írhattam volna a passkeyedet és tölthettem volna vele lefelé is akár. -> Neked számolna több száz giga letöltést feltöltés nélkül és szépen levihettem volna az arányodat, de nem ezt tettem, mert ennyire nem vagyok szemét....

Tényleg "király", örülj amíg lehet...

2012. júl. 16. 16:23
 12/26 A kérdező kommentje:

szóval még nem vagy szemét mert nem jelentetted az összeset....aaaz kemény...,hogy mered ezt állítani!!!!mikor az volt már az igazán nagy szemétség hogy 1-et jelentettél és ide kiírtad!Rossz hogy ilyen emberek léteznek még manapság,szerintem töröld magad erről az oldalról ha mindenkinek ilyesféle tanácsokat adsz és mindenkivel így szemétkedsz!És ha már megjavultál...és azt gondolod hogy csakis segíteni fogsz azt itt kérdező embereken akkor regisztrálj újból!

Szerintem lehet sőt biztos hogy részben igazad van,hogy az a weblap nem húzza sokáig de addíg amíg húzza addig is legalább az a pár 10-ember akinek nincs torrent oldala és nem tudja az új filmek letölteni hogy megnézze így most jól jár!És ezért is megéri!+ gondolt csak végig hogy mostanság az interneten mi nem illegális...szerintem nincs sok olyan dolog ami legális lenne,még a Beload sem az!Gondold át az egészet és térj meg,talán megbocsát Isten!

2012. júl. 16. 17:46
 13/26 A kérdező kommentje:
ezennel törlöm a figyelt kérdéseim közül ezt a kérdést,úgyhogy nem fogom látni a válaszodat,akármit is szeretnél írni :/
2012. júl. 16. 17:48
 14/26 anonim ***** válasza:
eleve torrentezel és még a torrent oldal szabályzatát is megszeged....és még te jössz Istennel. :D:D:DDD:D
2012. júl. 16. 17:48
 15/26 anonim ***** válasza:
Akinek nincs helye ezen az oldalon az te vagy kedves kérdező.
2012. júl. 16. 20:27
 16/26 anonim ***** válasza:

Na jah ez a vicces... :D

"És ha már megjavultál...és azt gondolod hogy csakis segíteni fogsz azt itt kérdező embereken akkor regisztrálj újból!"

Igen, gondolom azért voltam a top 10-ben hónapokon át, illetve azóta is a top 15-ben, mert olyan rossz válaszokat adok... :D

Garantáltan nálad jóval több embernek segítettem és nem, ez nem szemétség, sőt örülj, hogy csak ennyit tettem és nem használtam ki a passkeyedet...

Aki le akar tölteni az le fog tudni.

Amúgy pedig az ILYEN emberek miatt mint te nincs szabad reg. az összes jobb torrent oldalon.

Kicsit gondolkozz el.

2012. júl. 16. 20:30
 17/26 anonim ***** válasza:

"de addíg amíg húzza"

Hopp kaptam választ:

"Köszönjük bejelentésedet az ügyben eljártunk."

Gondolom azért lettél ilyen ideges, mivel kicsit megdorgáltak érte, de ezt úgysem olvasod, mivel nem nézed a válaszokat tovább. :)

Hidd el, nem az én hozzáállásommal van a baj.

2012. júl. 16. 20:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem elég, hogy gagyi de még a passkey-edet is benne hagyod??? WTF? Te full buta vagy... ajánlom figyelmedbe a szabályzatot amit minden zárt torrent oldalon megtalálsz... Hmmm lehet, hogy töltök a te kontódra beload-ról... legalább nem romlik az arányom :D és lehet, hogy hit n run-olok amiért szép kis warn-t kapsz xD DE mivel nem vagyok kö*sög ezért nem fogom megtenni + mivel jó netem van ezért nem tart sokáig pár száz GB-t feltöltenem de főleg azért, mert nem vagyok szemét... SZÍVESEN
2012. júl. 17. 01:30
 19/26 anonim ***** válasza:

01:30 vagyok

Remélem tudod, hogy ha bárki is tölt majd le valamit akkor a beload-on növekszik majd a letöltésed és mivel ez nem egy zárt oldal itt kb senki sem seedelne amiért warnt-t kapnál beload-on...

DE ha ennyire torrent oldalt akarnál csinálni akkor inkább tanulj egy kis webprogramozást... Megcsinálnád az oldalt, letöltenéd a filmet beload-ról utána ahhoz SAJÁT MAGAD csinálsz egy torrentet és feltöltöd az oldaladra, persze ehhez egy tracker is kellene... és mivel az open source-osat nem e legjobbak ezért azt is kellene csinálnod... + egy csomó szerver is kellene SAJÁT... nem ilyen 30 perces munka egy torrent oldalt elkészíteni mint amennyi idő alatt a te kis szabályszegő oldalad készült el!!!

2012. júl. 17. 01:39
 20/26 A kérdező kommentje:
passkey,kontód,hit n run,warn,open source??????nem vagyok ekkora kocka amint azt a weblapomból leszűrted. Törölték a Beloadom :( remélem most örülsz hogy elérted a célod :/ .Ha gondolod az ezt követő hozzászólásokban nyugodtan offolj csak tovább!
2012. júl. 17. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!