Mi a véleményetek a Weblapomról? Tbbi lent
pár napja kezdtem el szerkeszteni,kíváncsi vagyok a véleményetekre....
movietorrent mlap hu
Első probléma vele, hogy mlap.
A második, hogy ezt komolyan gondoltad, hogy torrent oldalt csinálsz az mlapnál?
Nem lesz hosszúéletű, valószínűleg hamar törölni is fogják.
A "szavazás" enyhén egoista, negatív választ nem lehet adni.
A kinézet mondjuk annyira nem undorító, mint az mlaposok többsége, de ugyan már...
Ez így ebben a formában elég gagyi.
Ja és még annyit, hogy kb az ÖSSZES torrent oldalon kint van, hogy nem adhatod tovább a torrent fájlt, pedig itt te ezt teszed.
Például a Prometheus a beloadról van.
a legszebb pedig még az, hogy képzeld, a passkey-ed benne van a torrent fájlban.
Gratulálok, BÁRKI tud a te kontódra letölteni beloadról most, elég csak a letöltött torrent fájlban átírni a passyket a tiedre....
Ritka nagy hülyeség volt ez az oldal ráadásul emiatt szépen kivághatnak a többi helyről.
Ne kérdezz, ha nem akarod hallani a választ...
Érvet kaptál sokat, de remélem nem vártad, hogy majd mindenki hanyatt esik, hogy "fúúúúúúúú dejóóóó, össze tudtál kattintgatni egy oldalt mlapoooon, de menőőőő!"
(Jah és ne lepődj meg, ha kib*sznak az összes oldalról, ahonnan lopkodtad a torrenteket.
Idézek mondjuk a beload szabályzatából: "A következő szabályok megszegése azonnali kizárással járhat:
(...)
Ne töltsd fel az oldalon található torrenteket más oldalakra, ne tedd publikussá saját torrent fájljaid, passkeyed!"
Ezt szépen megszegted.)
Miért kérdezel, ha nem bírod a kritikát? Gondolom netezel, láttál már weblapokat: profit is és amatőrt is. Te nem vagy képes mérlegelni?
A másik meg: lehet egy 13 éves kis srác vagy, aki először próbált meg összekattintgatni valamit. Mit vársz? Essünk hanyatt? Ha én is az lennék, akkor lehet értékelni tudnám. De itt nem tudod kitől kapsz választ. Az én szememben nagyon gáz: eleve mlapon oldalt csinálni és azzal dicsekedni gáz. Hogy nem tetszik nekem a kinézete? Hát igen: 15 éve készítek weblapokat, amelyekhez a design-t profi grafikusok készítik nekem. Én biztos nem fogok hanyatt esni a művedtől. De lehet tudtalak volna biztatni, ha látom, hogy munkád van benne, hogy tanulod a szakmát és igyekszel. De ez mind tartalmilag, mind kinézetileg gáz jelenleg. Sajnos nem tudok pozitívat mondani róla.
Ha kérdezel, fogadd el a választ!
Napi gyakori kérdések paradoxon:
Ha nem érdekel a véleményünk minek tetted fel a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!