Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on azt jelzi az...

Facebook-on azt jelzi az ismerőseimnek, hogy fennt vagyok chat-en, pedig én kijelentkeztem telefonomról is, és a gépről is. Mi lehet a baj? Ha van aki tudja mi lehet a probléma, legyen szíves írjon! <3

Figyelt kérdés

2012. júl. 14. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam is fent állt ez a probléma, de végül ez vhogyan megoldódott, asszem csak addig jelez elérhetőnek az ismerőseidnél, amíg Rád nem nyitnak egy chat ablakot, akkor kiírja, hogy nem vagy elérhető és eltűnsz az elérhetőek listájáról... legalább is nálam ez van.
2012. júl. 14. 01:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézzd meg figyelmesebben ! Fent bal oldalon, hogy nem mindenkinek a fotójánál, van egy kis zöld színü jelzés. Ugyanis ez jelzi, hogy az illető jelenleg elérhető.Attól még ott lehet a képed a többi közt, csak zöld jelzés nélkül. Ez is e Facebook furcsaság.
2012. júl. 14. 06:46
 3/4 anonim válasza:
én pl. sokat beszélek egy barátnőmmel, és akkor is ott a neve a chatfiókban, ha nincs bejelentkezve, csak akkor nincs olyan zöld izé a neve mellett. gondolom ez a gyakoriságtól függ, hogy mennyit beszélsz vele.
2012. júl. 14. 08:30
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem a haverjaim mondták, hogy mindig látják a zöld kört a nevem mellett, sőt volt olyanis, hogy aludtam, és amikor felkeltem 7 üzenetem jött, és abból 3 is arról szólt, hogy milyen hamar ébren vagyok...
2012. júl. 14. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!