Facebook chat probléma: online vagyok, barátnőm is online, mégsem jelzi soha egyikünknek se a másikat. Van vmi tippetek h miért szarakodik? Már hónapok óta ez megy, előtte egy darabig még jó volt
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 13:42
1/4 anonim válasza:
Beszéljetek msn-en vagy skype-on :D
2/4 A kérdező kommentje:
az is egy megoldás, de én inkább a problémát szeretném megszüntetni, mintsem megkerülni azt:) főleg kényelmi okokból:D
2012. jan. 8. 15:17
3/4 anonim válasza:
Ha jol tudom a fb chat csak 20ismerost mutat akik online, es lehet pont nem vagytok benne az elso 20ba es azert nem latjatok egymast ..
4/4 A kérdező kommentje:
érdekes felvetés, számomra viszont evidens lenne h azokat rakja előre akikkel sokat beszél az ember. amíg jó volt sokat beszéltünk, azóta pedig rendszeresen üzizünk, és mégis olyan emberek szoktak zöldek lenni akikkel kb soha nem beszélek. áhh szar az egész
2012. jan. 12. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!