Flash tartalom (online videó) belassul. Kezdetkor nem lassú,20-40 perc alatt szépen belassul. Mitől?
Én arra gondolok hogy a flash tartalomnak rossz a memóriakezelése.
Ez hogy lehetséges?
Elég nehéz ilyen problémába esni, ha csak egy youtube-féle videólejátszóról van szó.
Viszont feltételezem, hogy illegális tartalom :) (online film), ez esetben egyértelmű a probléma:
A honlapon a videó alatt, mellett fölött minden felé flash reklámok futnak melyek készítésénél nemigen figyelnek oda a helyes programozási teknikákra, így azok egy idő múlva felzabálják a memóriádat.
Megoldás:
Tölts le FlashBlock plug-in-t a böngésződhöz. Nagyon hasznos tud lenni :)
Flash programozóként nem gondoltam volna, hogy a videólejátszót cseszték el, hiszen az üzemeltetőnek nem ez az érdeke... de ezek szerint mégis.
Én legalábbis csak erre tudok gondolni, hogy rossz a memóriakezelés. Erre utal az is, hogy kevés a RAM-od. Utána meg már érthető h miért dolgozik annyira a proci ha állandóan cserélgeti azt a pici helyen a fontos dolgokat.
Ez esetben, nagyon semmit nem tudsz csinálni írj egy javaslatot/észrevételt/panaszt :D az üzemeltetőnek, és a programozók majd megoldják a problémát. Amennyiben ez illegális site nem érdemes szóvá tenni nekik. :)
Akkor mit tegyél?
Másik online videomegosztó felkeresése. (Ha illegális akkor számolhatsz a már előbb említett rosszul megírt reklámokkal, de arra van megoldás -> FlashBlock)
Ha nem találsz akkor torrent...
Sok sikert. Ha segítettem egy zöld ujjat elfogadok :)
(első voltam)
Szerintem nem illegál, bár ehhez annyira nem értek. Elég népszerű vidmegosztó :)
Nem gondoltam volna hogy a lejátszó (jwplayer) gondokat okozhat, de akár az okozza, akár más, sokat segítettél a memóriás ötlettel, mert nekem aztán eszembe sem jutott hogy kevés lehet a giga ram!! :)
(azért az is izgalmas hogy 1gb ramból helyből 550 mb "rendszergyorsítótár", hiába állítom a memhasználatot programokhoz, másik 200 meg eltűnik az éterben, amikor semmi nem fut, és 250 marad üresjárati rendszernél szabadon...friss XP...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!