Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook chat probléma, mit...

Facebook chat probléma, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm (osztálytárs, de ez nem lényeg) facebookon akivel gyakran chatelünk, de mostanában nem látom a partner listán bejelentkezve, de ha a jobb alsó sarokban rákattintok arra a téglalapra, amire az van írva, hogy "Chat (aktuális chat partnereim száma)" és az kinyílik, akkor ott legfölül látom az értesítést, hogy mondjuk likeolt vagy kommentált valamit. Volt, hogy ilyenkor amikor ezt láttam ráírtam, az átlagosnál később visszaírt, és akkor néha egy-egy rövid pillanatra láttam a partner listán is rendesen. Ez mitől lehet? Elképzelhető, hogy letiltotta magát a chat listámról, hogy ott ne legyen látható? De akkor miért kapok róla értesítést, miért látom, hogy mit csinál? Köszönöm a válaszokat! És kérlek viszonylag egyszerűen írjátok, nem vagyok túl nagy facebook tudós :).

2012. jún. 25. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

igen , van egy funkció chaten belül , a jobb felső sarokba a kis csavarra katt > xy számára ne legyel elérhető

vagyis te nem fogod őt látni a chaten ha ő fentlesz

elég butaság hogy ez bentvan , mert látod hogy mit csinál a percről percre kis ablakban

2012. jún. 25. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép, korrekt válaszodat, azért még ha tud valaki valamit írhat, azt is köszönöm, még azt nem egészen értem- amit a kérdésem leírásának közepén írtam, hogy olykor- úgy láttam, hogy főleg, amikor küldött üzenetet- egy-egy pillanatra láthatóvá vált.
2012. jún. 25. 16:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából az ügy megoldhatónak tekinthető, újra látom :). Köszönöm a válaszod és remélem másoknak is segítettünk.
2012. jún. 25. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:

az első vagyok

ott is látod hogy ha irsz neki , akkor a chatablak alján kiirva hogy mikor olvasta el az üzeneted :)

2012. jún. 25. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!