Facebook chat súlyos probléma, másnál is jelentkezik?
Figyelt kérdés
Sokszor előfordul, hogy ha a facebook chat-et használom, a beírt üzeneteimet nem kapja meg a másik fél. Olyan is előfordul, hogy nem gépelek már, de ő úgy látja, mintha írnék. Más is tapasztalt már hasonlót?2011. jún. 21. 22:10
1/8 anonim válasza:
Használd a Facebookot angolul! (English -US)
2/8 anonim válasza:
ez nekem is előjön, és marhára idegesítő
3/8 A kérdező kommentje:
Angolul használom...
2011. jún. 22. 09:58
4/8 anonim válasza:
Basszus! Ott az MSN meg a Skype, hogy a legnagyobbakat említsem...
Elég már a FaceBook őrületből!!!
Még jó, hogy sz@rni meg b@szni nem oda jártok :D
5/8 Gábris94 válasza:
Nálam már két napja az van hogy az üzenetemet nem kapja meg senki akiknek írok és nagyon idegesítő és nem tudom hogy mit kell ezellen csinálni :S :( !
De most komolyan segítsük már embertársunkat (: !
7/8 anonim válasza:
Nálam is ez van hogy kiírja hogy a facebook chat technikati problémákkal küzd látom hogy kik vannak, írni is tudok nekik DE NEM KAPJÁK MEG... VISZONT ŐK NEM LÁTJÁK HOGY ÉN FENT VAGYOK VALAKI SEGÍTSEN MER 2 NAPJA EZ ÉS A PÉLÓM KIVAN MÁR...
8/8 Gábris94 válasza:
igen én is az us verziót használtam vagyis csak kipróbáltam működik de nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!