Tobi11 kérdése:
Aki játszik tauri wowon nem tudja milyen gear kéne nekem? (pala vagyok)
Figyelt kérdés
és konkrétan XD pvp kari akarok lenni és nem ennyi hp-val ami most van (25k) láttam van akinek meghaladja a 60at is.
És tud segíteni valaki gearelődni?
2012. júl. 12. 14:06
1/7 Csiß válasza:
meghaladja a 60at? Melyik kieg megy a taurin?
2/7 anonim válasza:
Van egy rakat féle gear. A 60k hp az a overgearelt tankok szétbuffolva. Vagy csak macik. Jelenleg azt várjuk rendesen lescripteljék lk-t többi boss bentvan. Ha pvpzni akarsz sw-ben vagy og-ban megveheted a kezdő geart honorért amit bg-n szerzel. Na meg 30 stonekeeper shardból 2k-t. Sw-ben rogue trainernél van. Og-ban a mage trainer felé menett. Megveszed a furius szetet. És a rele kiegeket. Vagy ha wodos/rebornos vagy rámehetsz rögtön a wrathfull kiegekre. Megtanulsz a google segítségével retpalázni. Esetleg megkérsz egy tapasztaltabb retpalát a klánodban. Rendesen gemelsz,encsázol, és 1.8k lazán meglesz egy jó társal. (wf fegyo) Bár lehet 200-190-es stattal. a hp-k pedig kb így vannak: tank>pvp>dps>heal. Perste unbuff.
3/7 A kérdező kommentje:
Csiß WotLK kieg. en van
2. válaszoló.: köszönöm :)) a neved elmondod? ha ráérsz ott jobban tudsz segíteni... (megmutatni meg ilyenek)
2012. júl. 12. 21:48
4/7 anonim válasza:
" Megtanulsz a google segítségével retpalázni. "
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ilyen jót rég röhögtem de komolyan :D köszi :DD de tényleg
5/7 Szadai Szabolcs válasza:
te zsírkirály még nincs bent minden raid insta. icc-n kívűl még van egy. Keress utánna te nyomorult és utánna írjál ilyen kommenteket
6/7 A kérdező kommentje:
Szadai Szabolcs ezt nekem mondod?
2012. júl. 28. 13:36
7/7 anonim válasza:
nem neked mondta: "kommentel"-t mondott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!