WoW-ba ki játszik a Tauri szerón?
patch:3.2.2a!
Gb:15
Mindkettő kiegészítő kell hozzá!
látom már eléstem a válasszal, de így utólag még csak h tudd: az hogy a 3.3.1-es vagy mármegy 3.x.x-es patch-ez kellenek a kiegészítők az vadbaromság, mint ahogy a 2.4.3-as patch-hez semm kell pl a bs kieg. Nem tudom kiírta, de ő is csak az a kocka aki játszik vele, de nem tudja megkülönböztetni a holy palát a destru locktól és és gnome dudura pályázik.
Patch=folt, ennke következtében elsősorbna a játék hibáit rendeltetett jaívítani, + funkciókat elérhetővé tenni. A kiegészítőkbe tartoznak a kontinensek, kasztok. Vagyis ha az alapjátok felpacheled 3.3.2-ig pl azzal már lazán felmehetsz olyan szerverre aminek ez a verziója, viszont csak az alapjáték által biztosított területekre léphetsz be (vagyis kalimdor és easter kingdom (ally-horda kontinense) és a legfeljebb lvl60-as, vagy atótl kisebb szintű insták, dungeon-ok) ha felteszed a bc-t ugyanez, csak a lvl70-hez tartozó dolgokkal.
Fordítva nem működik a dolog, hosszú lenne részletezni, de asszem a lényeget ígyis leírtam már.
Általában 12-17 év közötti csicskák játszanak azon a szerveren.
Ha teheted eredetin told óriási a különbség !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!