Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WoW-ba ki játszik a Tauri szerón?

WoW-ba ki játszik a Tauri szerón?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 21:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a GM-ek igenis végzik a dolgok, ne ez a baj, hanem h nagyon sok minden múlik a haverságon, seperc alatt ellopják a karid, bannoltatják ha nekik úgy tetszik. Másképp nem érzik erősnek magukat.
2010. jún. 9. 05:41
 12/20 anonim válasza:

Taurin nincsenek GM-ek te gyík !!

Csak csicska játékosok és csicska adminok. Aki nem tud havi 3e ft rászánni a játékra az minek erőlködik vele. Meg is látszik a színvonal különbség. Olyanok nyomják törtön, akik még zsebpénzt se kapnak :)

2010. jún. 9. 15:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Már bocs, a keresetemet nem ilyesfajta unaloműzésre fogom használni. De ha nincsenek GM-ek és az adminok csicskák, elárulnád nekem úgy mégis, hogy a hibák mitől javulnak ki?

Vagy úgy gondolod hogy a szerver magát javítja, magától indul újra, magától rakja be az instákat stb?

Tény hogy a buggok nem egyik napról a másikra kerülnek javításra, de gondolj csak bele, ha azt mondom h 5 programozó van több száz/ezer hibára, akkor talán már sokat mondok. Bár lehet ezen adatok feldolgozása meghaladja a legtöbb ember(köztük a te) értelmi képességeidet is. Próbálj csak meg egyszer saját szervert üzemeltetni, hamar rájössz, hogy annyira nme is könnyű meló, főleg úgy hogy ajátékosok támogató szellemére kell hagyatkoznod, vagyis a szerverből nem tudsz megélni, amellett szükséged van valami rendes munkára is, a játékosok meg csak szidnak h milyen hülye vagy h nem teszed a dolgod? Mégis, miért lenne "kötelessége" bármelyik gm-nek is buggot javítania a taurin, INGYEN játszasz rajta, a szerver nem kötelez téged anyagi kiadásokra azért, hogy ott játszhass, akkor te milyen alapon "kötelezed" az üzemeltetőket bármire is?

2010. jún. 10. 05:37
 14/20 anonim válasza:

De naiv vagy. Mellékesen ismerek pár embert aki "javítják" a bugokat. Az a helyzet, hogy én is játszottam ott és nem tudtam, hogy mennyi hiba is van. Amikor átmentem eredetire csak nagyot röhögtem a Taurin, akkora a különbség. Több tucat emberke dolgozik eredetin és ez észre is vehető. Nem úgy mint a törtön, ahol pár iskolás srác szabadidejébe elpötyög :) Az, hogy mennyi a bevétel?...Erről inkább nem írnék, de egy kis idő ráfordítással ki lehet deríteni.

A tauri 12 éveseknek való, akik még nem kapnak annyi lóvét a szüleiktől. Dolgozó embernek nincs 3e FT, igen az is mennyen a taurira... így legalább eredetin magasabb a színvonal, legalábbis a klánunkban :)

Szóval, aki a wow-al akar játszani az eredeti. Törtön meg tudjuk milyenek vannak :P

2010. jún. 17. 16:56
 15/20 anonim válasza:
Istenem mennyi szánalmas barom van itt! Csak az szidja a szervert, meg a playereket, akiket átbasztak egy kari cserénél vagy akárminél, és hozzá teszem, ez nem a szerver hibája, csakis azé aki bedől ezeknek... Nah már most, ez egy játék és ne haragudjatok de minek fizessek azért hogy föggő vagyok, egy kocka, szocializálatlan beteg, aki raidelni megy, mert "muszáj" és nincsen se család se haver se semmi? Nem nekem ez nem kell, jól érzem magam még a taurin is, mert JÁTÉK, és ere pont jó ez a szeró...
2010. jún. 17. 21:00
 16/20 anonim válasza:

Előző vagyok

És a vergődésetek, hogy így meg úgy az eredeti meg ez meg az, meg a zsebpénzes dolog, csak titeket járat le mert nyomorultak vagytok XD Fizetni a függőségért? ^^

Na joccakát...

2010. jún. 17. 21:02
 17/20 anonim válasza:

XD Tudjátok mi jutott eszembe? Megnézném ti hogyan dugnátok a TV távirányítót a seggetekbe, ha törölnék a karitokat, vagy velemi...

http://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc

2010. jún. 17. 21:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Megsúgom, feltörték már nem egyszer, de ha vagy olyan barom, hogy nem eredeti e-mailre teszed, ne mást okolj.

Nincs olyan hogy feltörhetetlen jelszó, bár nem a jelszó támadása a legelfogadottabb feltörési módszer. A szerver biztonsági rendszere egy ratyi, bár most azt is pofozgatják ahogy néztem, de ez van.

Regelj valós e-mailről és az a-mailre is tegyél valami védelmet még, ne járj úgy mint édes öcsém akinek e-mailestül vitték és nem volt pl jelszó emlékeztetője sem. Fordíts esetleg egy kis figyelmet arra hogy lást, az accod vip lett, de te nem kérted ezt. Örülj neki mint majom a farkának, de azonnal jelszócsere.

Visszakanyarodva kicsit az átlagéletkorra: igaz, sok a pisis, de ezeket eredetin is megtalálod, a tömérdek egyke 12 éves, akinek a szülő mindent megad, 10 aréna meccsre ébred hogy megkapja a heti ap-t és a buszon be-feareli az öreg nénikét ha az az egyetlen üres hely felé csoszog. Ha fel nő sem lesz több belőle, ha te ilyen értelmi szintű emberek között akarsz élni akiknek az esküvői meghívó levél invite group-ként rajzolódik ki az agyában, hát csak tessék.

Mellesleg a klán, amibe vagyok, legfiatalabb tagként egy 19 évessel "büszkélkedhet", erről ennyit.

Hogy a karbantartók iskolások akik szabadidejükben javítgatják? Lehet, sőt: Valószínű. És mi van akkor? Ha tényleg csak iskolás srácok tartják karban az egészet, akkor kész csoda hogy itt tart, vagyis hogy nem fulladt kudarcba az egész. Igen, ez a fejükbe szállt, de ezzel nem lehet mit tenni, minden játékos folyton csak beszólogat nekik, nem várhatod hogy a tiedre odafigyeljenek s magukba nézzenek tőle.

Egy egyszerűbb boss scriptjét már egy 8.os is megírhatja ha rendelkezik a kellő háttérismerettel, de mikor az 50 éves felnőttnek hiába magyarázod a windows telepítés menetét, a linuxéról nem is beszélve, vagy hogy a rightous fury holy palán mintha egy kanna benzinnel akarnál tüzet oltani? Akkor ez a 8.-os inkább zseni mint hülye.

Nem a taurisokat akarom ezzel isteníteni, egyszerűen csak megértetni egy átlag felhasználóval hogy a szép csillogó felhasználói felület mögött milyen munkák is vannak. Hogy egy orbabökő példát mondjak, nézd meg ezt a fórumot, ahova írsz? Egy gyakorlatlan embernek, egy gyereknek, hetek-hónapok munkája lenne, hogy az oldalelemek minden böngészőben pontosan ugyanarra a helyre kerüljenek, hogy a menü működés, login és regisztráció stabil legyen, míg egy gyakorlott, több éve ezen élő szakembernek pár nap.

Na ez szép hosszúra sikeredett, remélem akiknek tényleg szántam is végig olvassák, s megértenek belőle valamit. (És nem azt a következtetés vonják le hogy ez milyen hülye/naív)

2010. jún. 18. 05:45
 19/20 anonim ***** válasza:
ha több lenne a vip akkor több lenne a jó cuc is a szerveren kevés a lovéjuk ez az egy gond van
2010. nov. 9. 17:42
 20/20 anonim ***** válasza:
írd be .s info, és máris tudni fogod h játszanak-e :"
2010. nov. 10. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!