A router nem csatlakozik az internethez. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Egy Tp-Link TL-WR340GD típusú routerem van. A dobozban levő leírásnak megfelelően a telepítő lemezzel installáltam és konfiguráltam az eszközt. A LAN és WLAN működik, csak az internet kapcsolat nem jön létre. Tűzfal kiiktatva, Firmware frissítve, a gyártó oldaláról, típusnak megfelelően. A hiba üzenet szerint nincs bedugva az internet kábele, ami ostobaság, mert ebbe a gépbe is aza a kábel van bedugva. korábban kábelmodemes nettel jól működött, most ADSL modemes net van. A modem egy D-Link DSL-360R típusú modem2012. júl. 4. 14:38
11/16 A kérdező kommentje:
a dhcp-nél az enable van bejelölve
2012. júl. 4. 15:31
12/16 anonim válasza:
Nekem is TP-Link routerem van, reset után azok mind ugyanúgy állnak be. Egyszer egy Planet router csinált hasonlót nálam, az cserés volt. De tegyünk egy próbát, jöhetnek a screenshotok a LAN és WAN értékekről. Az lenne a legjobb, ha a lassú állapotról tudnál shotot készíteni.
13/16 A kérdező kommentje:
Hát most meg megint b*szik csatlakozni. Nem akartam ezt tenni, de kénytelen leszek. Informatikust hívok. Azért köszönöm mindenkinek a segítséget.
2012. júl. 4. 15:40
14/16 lekváros tészta válasza:
tuti valami kis probléma van..
15/16 A kérdező kommentje:
igen ez tuti, hogy vmi apróság, és abban is 100%ig biztos vagyok, a szaki a 10. kattintásból meg is oldja a gondot, csak azt nem tudom felfogni épp ésszel, hogy az albiban csak bedugtam és már ment is minden 5 perc múlva itthon meg már fél napja ezzel kinlódom...
2012. júl. 4. 15:52
16/16 A kérdező kommentje:
informatikus kin volt, minden fasza, minden jó, csak a modem nem kompatibilis a routerrel, mert egy régi modell, szóval modem csere
2012. júl. 5. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!