Néhány napja nem tölt be a Facebook, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Firefox böngészőt használok és mikor fel szeretnék lépni facebook-ra azt írja, h Várakozás a következőre... és csak "pörög" akár órákig. Próbáltam más bőngészővel (IE, Chrome) ugyan ez a helyzet. Az érdekesség, h laptopon bejön gond nélkül (TP-Link router). Barátnőmnél ugyan ez a helyzet, egy szolgáltatónál vagyunk (invitel) wifivel tökéletes, routerből közvetlen kábellel semmi. Viszont több ismerősöm is ennél a szolgáltatónál van és semmi gondjuk. Vírusírtót, tisztítást, rendszer-visszaállítást végeztem, a helyzet változatlan.
Van-e valakinek egyéb ötlete, amit megpróbálhatnánk?
Elég hülye indok lenne felhívni a szolgáltatót azzal, h "nem jön be a fészbúk"...
A válaszokat előre is Köszönöm!
2012. jún. 18. 11:56
1/3 anonim válasza:
Végre valaki, én meg azthittem hogy ez csak nálam van, én is Invitelnél vagyok, és 2-3 hete csak nagyon ritkán jön be a facebook. Tegnap újratelepítettem a gépet, mivel a routeren lévő más gépeken működik a facebook, ezen pedig sehogy sem tudtam megoldani újratelepítés nélkül. Viszont most szintén nem az igazi, hamarabb bejön az oldal, de nagyon lassú minden rajta, éppen csevegni tudok. Nem tudom hol lehet a probléma, az én gépemen biztos nincs hiba, mivel többi gépen ugyanazzal a internetkapcsolattal jó így az internetet sem lehet hibáztatni miatta. Sajnos elképzelésem sincs mitől van ez.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, de én is frissen telepített rendszeresen sem jön be, de Wifin keresztül a laptop behozza. Természetesen nekem is Invitel van.
3/3 anonim válasza:
Nálam közben ez megoldódott, hálókártya drivere nem volt feltelepítve, aztán miután felraktam jó lett a facebook is. Érdekes hogy egy két weboldalnak fontos hogy legyen telepítve a driver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!