Router gond! Mit tegyek? (Edimax Br-6204Wg)
Edimax routerem van én szeretnék haverjaimnak TeamSpeak szervert host-olni.
Portot hozzá adtam tűzfalhoz meg Port Forwarding, Virtual Server, Special Applications menübe is beírtam a router IP-met meg a portot (192.168.2.102)
De csak én tudok rácsatlakozni evvel az IP címmel (192.168.2.102) a saját szolgáltatótól kapott IP címemmel én se tudok csatlakozni meg haverjaim se.
Hogy tudom ezt megoldani hogy feltudjanak jönni játszani?
Operációs rendszer: Windows 7 Professional X86
pls help!
Nekem is van TS3 szerverem.
Jobb klikk a TS3 szerver ikonjára a rendszertálcán és a WAN IP alatt nézd meg az IP címet. azt kell használni. Ha tényleg megnyitottad a megfelelő portot, jónak kell lennie. Előfordulhat, sőt szinte biztos, hogy a tűzfaladon is át kell engedni. Windows tűzfalnál tudok segíteni ebben, másikkal nem. Ha kikapcsolod a tűzfalat és jó, akkor ott lesz a bibi.
Egyébként ajánlott valamilyen DNS szolgáltatás is a szerver mellé, ha a routered támogatja nekem pl a dyndns.org -on van egy saját címem, így ha változik is az IP, ugyan az a cím mindig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!