Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Router gond! Mit tegyek?...

Router gond! Mit tegyek? (Edimax Br-6204Wg)

Figyelt kérdés

Edimax routerem van én szeretnék haverjaimnak TeamSpeak szervert host-olni.

Portot hozzá adtam tűzfalhoz meg Port Forwarding, Virtual Server, Special Applications menübe is beírtam a router IP-met meg a portot (192.168.2.102)

De csak én tudok rácsatlakozni evvel az IP címmel (192.168.2.102) a saját szolgáltatótól kapott IP címemmel én se tudok csatlakozni meg haverjaim se.

Hogy tudom ezt megoldani hogy feltudjanak jönni játszani?

Operációs rendszer: Windows 7 Professional X86

pls help!

2012. febr. 21. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is van TS3 szerverem.

Jobb klikk a TS3 szerver ikonjára a rendszertálcán és a WAN IP alatt nézd meg az IP címet. azt kell használni. Ha tényleg megnyitottad a megfelelő portot, jónak kell lennie. Előfordulhat, sőt szinte biztos, hogy a tűzfaladon is át kell engedni. Windows tűzfalnál tudok segíteni ebben, másikkal nem. Ha kikapcsolod a tűzfalat és jó, akkor ott lesz a bibi.

Egyébként ajánlott valamilyen DNS szolgáltatás is a szerver mellé, ha a routered támogatja nekem pl a dyndns.org -on van egy saját címem, így ha változik is az IP, ugyan az a cím mindig jó.

2012. febr. 21. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Ő a Router IP-t látja azzal én a sajátomra tudok csatlakozni de haverom nincs összekötve a routeremmel (mert 120 Km-re lakik) Ezért a szolgáltatóm IP címét kéne használni csak mintha a router visszafogná. Nemtudom mit kéne még beállítani.
2012. febr. 21. 18:12
 3/3 anonim válasza:
vegyel mast.
2015. szept. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!