Mennyit kell fizetnem? Kell egyáltalán?
Figyelt kérdés
Ha valakit fel szeretnék jelenteni azért, mert feltörték a facebook-om, akkor kell érte fizetnem? Ha kell akkor mennyit?2012. jún. 18. 00:55
21/22 anonim válasza:
Elmehetsz a rendőrségre, tehetsz feljelentést, ez ingyen van. Felveszik a jegyzőkönyvet, de ettől többre ne nagyon számíts.
Ilyen csip-csup dolgokkal NEM fognak foglalkozni, azt garantálom. Kapsz majd egy levelet "ismeretlen tettes ellen folytatott nyomozás lezárva" címmel és kész.
Mondjuk ha rajtam múlna, akkor az ilyen baromságok miatti feljelentést díjkötelessé tenném: ne az én adómat pazarolják ezekre...
Különben is mindenki nagyon jól tudja, hogy mikor "feltörik" a facebookját valakinek, akkor valójában csak kitalálják a túl gyenge jelszavát.
Egy normális jelszóval nem fogják "feltörni". Ennyi.
22/22 A kérdező kommentje:
Még nem jelentettem fel, nem tudom, hogy érdemes-e... légyszíves adjatok még tippeket, javaslatokat, ötleteket, tapasztalatot, bármit...!
2012. jún. 18. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!