Facebook-on fent lévő cégnek megengedett, hogy a reklámozott terméke mellé árakat írjon?
Itt vannak az oldalakra vonatkozó szabályok.
3/B/i pontban írnak az árakról, miszerint
A borító (timeline esetén) nem tartalmazhat árakat, vásárlással kapcsolatos információkat, akciós jelzéseket (pl: 40% kedvezmény), vagy máshova irányító linkeket.
Ezen kívül nincs olyan bejegyzés, hogy tiltva lenne egy termék árának a feltüntetése.
Köszönöm!
Segítenél még egy picit? Ezt nem értem:
i. Promotions on Facebook must be administered within Apps on Facebook.com, either on a Canvas Page or a Page App.
Mit jelenthet? Fordítóval nem egyértelmű (csak makogom az angolt). :)
Köszi!
Itt bővebben írnak a promóció mikéntjéről. (Persze angolul, aminek a használatát javaslom elsajátítani ha érdemben használni szeretnéd az üzleti részét)
"Promotions on Facebook must be administered within Apps on Facebook.com, either on a Canvas Page or an app on a Page Tab"
Ez az aminek sejtettem. Ha valamilyen promóciót, játékot szeretnél végezni akkor azt egy facebook alkalmazás keretein belül kell megvalósítanod, leginkább a felhasználói adatok kezelése miatt.
Bár ezt nem nevezném bevett gyakorlatnak, hiszen elég gyakoriak a lájkold az oldalunkat + az XY bejegyzést és megnyerheted az ajándékot.
Javaslat megfogadva, szeptembertől indul a nyelvtanfolyamom... (van egy középfokúm angolból, de mivel kb. 10 éve nemigen használom, sokat felejtettem)
Egyébként köszönöm a segítséget!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!