"NEM MEGENGEDETT FILE FORMÁTUM" Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Képet szeretnék feltölteni egy baba oldalra, már 2x próbáltam és vissza írja, amit fenn írtam.
Ma egy ismerősömnek szintén képet szerettem volna küldeni az email címére és valami hosszú angol szöveg jött vissza. Mit nem csinálok jól??
Segítsetek légyszíves!!
2009. dec. 24. 21:24
1/4 anonim válasza:
Túl nagyok fotók.
Van valamilyen képnézegető vagy képszerkesztő a gépeden? Olyan kell, amelyikkel át lehet méretezni. Ilyen pl. az Irfan View 4.25 angol, de le lehet tölteni hozzá a magyaritást [link]
Méretezd át a képeidet pixelben vagy cm-ben (pl. 1000×700, 700×450 cm átmegy).
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm szépen a segítséged! Megpróbálom átméretezni a fotókat. Remélem sikerűlni fog.
2009. dec. 24. 21:45
3/4 anonim válasza:
A legjobb a kártyaolvasóval feltölteni a képeket, azonnal átméretezni és fájlnevet adni nekik. Aztán valamelyik mappában lementeni.
4/4 A kérdező kommentje:
OK! Köszonöm!
2009. dec. 25. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!