Mi a véleményetek a Weboldalamról?
Túl sok különböző szín, és túl élénkek. Borzalmas hupont.hu-s design, meg ez a domain alapból komolytalanná tesz bármilyen oldalt.
Szerintem egy újabb felesleges internetszemét oldal.
Ne haragudj de ez a véleményem.
én se értem #1 elsö válaszolót
már az a cián kék hátér:S elég riasztó
amugy téma jó
de dizánj (kinézet)...
persze a téma is szük rétegnek szól csak
.
van sok ingyenes reklám nélküli weboldal szolgáltató is...
ez nagoyn rosz az a sok reklám:S
és emelet tul élénk szinek zavaróak
sok anyag van amugy
szóval biztos jó lehetne
de nézeges forgalmas dizájnos oldalakat
és tanulgas mit hogy csinálnak hogy jó legyen ránézni oldalra
Sajnos én is a másodikkal értek egyet.
Első körben cseréld le a tárhelyet. Valaki kérdezi, hogy mi a címe, el sem tudod mondani a .hupon.hu-részt úgy , hogy megértse. Másik, hogy ennyi reklám mellett nem lehet semmit sem böngészni, az ilyen oldalakat a legtöbben azonnal bezárják, köztük én is. Harmadik, hogy a baoldali felsorolás túl hosszú, nem lehet megtalálni, azt amit az ember keres. Érdemes volna kategórizálni. Negyedszer: Ezek a pixeles animált képek mindig komolytalanná tesznek egy oldalt, ha mástól nem, ettől biztos elveszti a stílusát. 5ödszörre meg azt javaslom, hogy határozz meg magadnak 3-4 színt (de ne pl piros lila, rikító zöld és királykék legyen) és próbáld meg abból felépíteni az oldalt. Remélem nem veszed rossz néven, én csak építőjelleggel írtam, amit írtam. Ha ezeket megfogadod sokkal ütősebb oldalt tudsz készíteni! Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!