Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a weboldalam...

Kassandra87 kérdése:

Mi a véleményetek a weboldalamról?

Figyelt kérdés
[link] tartalmilag és kinézetre?Szerintetek az írások érdekesek? Ti miről olvasnátok szívesen?
2011. szept. 13. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
te aztán ráérsz,amúgy nemrossz:D
2011. szept. 13. 19:04
 2/4 anonim válasza:

A csillámos mozgó kezdőképek nekem nem jönnek be. Amúgy nem rossz, tartalmilag kicsit szerteágazó: Disney, vámpírok...

A menüben javítsd ki, hogy minden menüpont nagybetűvel kezdődjön. Most össze-vissza van, kicsit kupis benyomást kelt. Meg az is jobban hatna szerintem, ha egy nyelvet használnál. Mármint a cosplay-t nehézkes egy szóval lefordítani, de a strange photos, meg a sexy képek... nagyon tinis. Mellőzném a hangulatjelek használatát is a menüben.

Ezeket nem piszkálódásnak szántam, ezektől eltekintve szép, igényes munka.

2011. szept. 13. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Keményen fogja a gépemet az tutkó! de a hangot hol lehet lelőni? mert a hifim megy és az baromi hangos meg amúgy is kellene vmi azonnal elérhető jól észrevehető kikapcsoló gomb!
2011. szept. 13. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Telenyomva ömlesztett tartalommal, sablonos, helyesírás nem az igazi, szóval ez sajnos nagyon nem jó/szép így...

Inkább Barbizz.

G.

2011. szept. 13. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!