Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Tönkrement a számítógépem, vettem egy wifis routert és be szeretném állítani, ezt lehetséges beállítani számítógép nélkül? (telómon akarok netezni) kábel netem van. Légyszives ha valaki tudja a választ annak nagyon megköszönném.2012. jún. 2. 18:08
1/10 anonim válasza:
Kérd kölcsön valamelyik haverod asztali pc-jét vagy laptopját míg beállítod.
2/10 anonim válasza:
Elméletileg lehetséges.. Először be kell dugni a netet a routerbe, majd elindítani telefonod böngészőjét. Ahova a google.hu-t meg ilyeneket írod oda be kell írnod azt hogy 192.168.1.1, és ott be kell álítani a netet, úgy mint gépen. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Miért azt úgy lehet hogy az én routeremet más gépröl beállítani???
légyszives mondjátok meg kőszi
2012. jún. 2. 18:22
4/10 A kérdező kommentje:
és ott hogyan kell beallitani? utolso valaszolo
2012. jún. 2. 18:23
5/10 anonim válasza:
nem kell hozzá számítógép, csak összedugod a netet routert aztán újraindítod a routert és megy is vagy ha ezt teszed nincs net?
6/10 A kérdező kommentje:
sajna nincs
2012. jún. 2. 19:08
7/10 anonim válasza:
akkor összedugtad a netet routert, és a telefonod nem látja hogy lenne wifi?
8/10 A kérdező kommentje:
(uj router) nem latja a telom, de megprobalom azt a modszert hogy beurom a telom bongeszojebe a router ip jet es ott vannak olyan beallitasok azt itt hogy lehet bealliti? meg egyebkent us a telom hogy tudja beallitani csak ugy a routerem?
2012. jún. 2. 19:18
9/10 anonim válasza:
ez az hogy a routert nem kellene beállítani, alapjáraton is mennie kellene. utólag a jelszót szokták átírni beállítani a titkosítást (wpa/wpe), a nevét, hogy meddig szorja a jelet, de amúgy is mennie kellene. de ha nem sugároz a wifi azt mondtad akkor hogy akarsz a hálózatára menni? ha egy hálózatba vagy vele akkor tudod beírni az IP-jét
10/10 A kérdező kommentje:
ugy tudok felmenni a halozatra es ugy tudom brirni az ip-t hogy van mobilhalozatom. am koszi a valaszt, mar sikerult megcsinalnom a segitsegetekkel. :)
2012. jún. 2. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!