Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internetet szeretnék megosztan...

Internetet szeretnék megosztani, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki, én nem vagyok tulságosan jártas a szakmába, de két pc gépem van, és digi netem van... ugye modem sincs, csak kábel belemegy egy fehér kockába, vagy dobozba, és onnan a csatlakozo a gépbe...

az érdekelne, hogy hogyan kell megcsinálni, ha vennék egy Router-t , gondolom abba dugom bele a kábelt a gép helyett, és akkor az elosztaná a netet a két gép között... de hogy? vagy, abba kéne még külön bedugni a két gépet? vagy hogy lehetséges ez? kérlek segitsetek :) Köszönöm!

2012. máj. 28. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
valahogy így: [link] csak a diginél nincs ott a modem csak a router
2012. máj. 28. 17:13
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Csak egy router kell. Kb. így néz ki a dolog:

[link]

Szoftveres beállítások:

[link]

2012. máj. 28. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Na azt hiszem ez érthető, tehát ha veszek egy ilyen Routert akkor több féle képpen lehet, vezetékesen, és wifisen is megosztani a netet, de akkor plusz költség usb adapter(wifihez), vagy az jár hozzá? vagy valami kábelt adnak hozzá? mert most már világos a dolog, csak a pontos költségszámítás végedt...
2012. máj. 28. 23:32
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

A router dobozába csak egy UTP kábelt találsz. Persze vannak komplett csomagok is, amibe találsz USB adapter -t is.

[link]

A legtöbb laptopba alap a Wi-Fi adapter, ha asztali gépbe kell, akkor viszont azt külön kell megvenni. Persze asztali gépet legjobb vezetékesen összekötni. Esetleg akkor jó a Wi-Fi, ha nem egy szobában van, és nem akarsz falat furkálni.

2012. máj. 29. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!