Internetet szeretnék megosztani, hogyan csináljam?
Üdv mindenki, én nem vagyok tulságosan jártas a szakmába, de két pc gépem van, és digi netem van... ugye modem sincs, csak kábel belemegy egy fehér kockába, vagy dobozba, és onnan a csatlakozo a gépbe...
az érdekelne, hogy hogyan kell megcsinálni, ha vennék egy Router-t , gondolom abba dugom bele a kábelt a gép helyett, és akkor az elosztaná a netet a két gép között... de hogy? vagy, abba kéne még külön bedugni a két gépet? vagy hogy lehetséges ez? kérlek segitsetek :) Köszönöm!
A router dobozába csak egy UTP kábelt találsz. Persze vannak komplett csomagok is, amibe találsz USB adapter -t is.
A legtöbb laptopba alap a Wi-Fi adapter, ha asztali gépbe kell, akkor viszont azt külön kell megvenni. Persze asztali gépet legjobb vezetékesen összekötni. Esetleg akkor jó a Wi-Fi, ha nem egy szobában van, és nem akarsz falat furkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!