Biztonsági kamera képe internetre, de hogyan csináljam?
IP kamerát ha szerzel, akkor azt könnyedén ki tudod adni a netre.
De ha a gép megy és amúgy is felveszel, akkor ott is megoldható, a lényeg csak az, hogy a gépre eljuttasd a jelet valamilyen módon.
Köszönöm, pont most találtam rá. És ha van egy ilyen IP camerám ami mondjuk hozzácsatlakozik a routeremhez, akkor azt hogyan tudom beállítani, hogy mondjuk lehessen is irányítani azt a kamerát interneten keresztül?Láttam, hogy ez programmal a számítógépről lehetséges!
És hogyan tudom a kamera képét internetre "publikálni"? Kell ehhez valami megosztó oldal, vagy micsoda?
TUTI van arra is szoftver!
Csak keresni kell. :)
Tehát adott a koncepció: Szeretnék egy vagy több darab kamerát felszerelni a ház különböző pontjaiba úgy, hogy azok képeit interneten keresztül tudjam megnézni akkor is, ha nem vagyok otthon.
Ez csak akkor lehetséges ha van egy IP kamera szervered +kell egy szolgáltatás amit jelen esetben a te internet szolgáltatódtól kérhetsz (virtuális web szerver) pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!