Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Biztonsági kamera képe interne...

Biztonsági kamera képe internetre, de hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Tehát adott a koncepció: Szeretnék egy vagy több darab kamerát felszerelni a ház különböző pontjaiba úgy, hogy azok képeit interneten keresztül tudjam megnézni akkor is, ha nem vagyok otthon. Van egy asztali gépem, amire szeretném felvenni az adásokat, hogy ha lehetséges. Tudom, tudom egyszerűbb ha felfogadok egy biztonsági céget de én nem szeretnék, jobban szeretnék vele én bajlódni, tanulni!

2012. máj. 27. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:

IP kamerát ha szerzel, akkor azt könnyedén ki tudod adni a netre.

De ha a gép megy és amúgy is felveszel, akkor ott is megoldható, a lényeg csak az, hogy a gépre eljuttasd a jelet valamilyen módon.

2012. máj. 27. 23:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, pont most találtam rá. És ha van egy ilyen IP camerám ami mondjuk hozzácsatlakozik a routeremhez, akkor azt hogyan tudom beállítani, hogy mondjuk lehessen is irányítani azt a kamerát interneten keresztül?Láttam, hogy ez programmal a számítógépről lehetséges!

És hogyan tudom a kamera képét internetre "publikálni"? Kell ehhez valami megosztó oldal, vagy micsoda?

2012. máj. 27. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Kell hozzá egy ip kamerákhoz való mini szerver

máskép csak a saját gépeden fogod látni :)

[link]

2012. máj. 28. 00:39
 4/6 A kérdező kommentje:
És esetleg az én asztali gépem nem lehetne szerver gép? Mert így is megy folyamatosan, gyakorlatilag sose kapcsolom ki!hogyan megoldható?
2012. máj. 28. 01:22
 5/6 anonim ***** válasza:

TUTI van arra is szoftver!

Csak keresni kell. :)

2012. máj. 28. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Tehát adott a koncepció: Szeretnék egy vagy több darab kamerát felszerelni a ház különböző pontjaiba úgy, hogy azok képeit interneten keresztül tudjam megnézni akkor is, ha nem vagyok otthon.

Ez csak akkor lehetséges ha van egy IP kamera szervered +kell egy szolgáltatás amit jelen esetben a te internet szolgáltatódtól kérhetsz (virtuális web szerver) pl

2012. máj. 29. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!