Gyakran "elmegy" a net és csak router ki-be húzással jön helyre?
Nem nagyon vagyok otthon a hálózatok világában tehát ha valamit félreírok ne haragundjatok :).
Namost...Úgy kezdődött a dolog, hogy átálltunk fibernetről UPC kábelnetre és ezért a UPC küldött is nekünk egy új modemet, amit átvezettünk egy belkin wifis routeren, és így jön nekünk a net.(nekem asztali gépemen vezetékesen jön de van 2 laptop is és ipad meg telefonok amire wifin jön)
Eleinte csak 2-3 naponta jelentkezett a probléma miszerint:A böngészőben nincs net, mintha ki lenne húzva a modem teljesen azt csinálja de nem írja ki a gép meg semmi, hogy nem lenne kapcsolat vagy nincs bedugva a kábel, hanem csak nem tölt be a lap és csak modem újraindítás segít rajta.
A legérdekesebb pedig az, hogy pl az utorrent az szépen tölt tovább le-föl mintha mi sem történt volna.
És ugyanez a probláma azon a gépen amin vezetékesen jön és azon is amin wifin jön a net kivéve öcsém laptopját amin teljesen tökéletesen van internet, a másik 4 eszközön nincs, pedig az övével se csináltunk semmit, ebből gondolom, hogy valamilyen beállítási probléma van.
Most azért is teszem fel ezt a kérdést mert már baromi rég óta izgat de eddig nem foglalkoztam vele mert most 1-2 naponta kihúzni-bedugni a modemet az nem nagy mutatvány de mostanában már simán kell napi 2-szer 3-szor és kezdem nagyon unni.
Köszi a segítséget előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!