Mért nem megy a Router?
Ma vettem egy Tp-link wifis routert, a típusa TL-WR741ND
de sajnos nem tudom használni,a net szolgáltató a digi,a netkábelt bedugtam a routerbe abból meg a gépbe egy másik kábelt,és nem érzékeli a netet,az eladó azt mondta,hogy ne használjam a cd-t mert akkor nem lesz jó,én azt mondtam jó összekötöttem a fentiek alapján és elvileg a netnek mennie kéne, de nem megy,kipróbáltam cd-s telepítést is de úgy se jó,mi lehet a gond?
Valószínűleg jó helyre dugtál mindent!A "WAN" portba megy a netkábel a mellette lévő LAN portokba meg ami a géppel összeköti.Kapcsolj be mindent.Aztán kb. 20 másodpercre húzd ki a router tápkábelét (jack) majd dugd vissza.
Azután írd be a keresőbe:169.186.1.1Azt hiszem ez a TP-Link ip-je.Ha nem akkor :162.168.2.1.:)Valamelyik bejön.
Itt bemész a ruter oldalán a beállításokhoz és beíroda kapcsolatot )(PPPoE)Aztán megadod a digis jelszavad.
Mennie kell!
Ha mégsem ,akkor nézesd meg,hogy a router adaptere elég áramot ad-e le.Ha nem,akkor azért nem megy!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!