Nekem T-home-os netem van de se routerrel se switch-el nem tudom 2-nél több gépen megosztani a netet. Ez mért van?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 12:56
1/7 anonim válasza:
Valamit valószínűleg rosszul csinálsz, mert routerrel mindenképpen működnie kellene.
2/7 P.O.C. válasza:
A Switch nem internet megosztásra való. Ha elmondod a router pontos típusát, akkor segítek beállítani.
3/7 A kérdező kommentje:
Thomson st780i wl. A router menüjébe be tudtam menni de ott semmit nem enged megváltoztatni. Ha tudsz légyszíves segíts.
2012. ápr. 9. 20:44
4/7 P.O.C. válasza:
Szerintem a szolgáltató korlátozza le két számítógépre. Használj saját modem router -t.
5/7 zolzolzol válasza:
Az a baj hogy ezen jön a tv és a net is. És azt mondta a szerelő hogy a tv-t nem szabad kihúzni a modemből. Ja amugy nem tudom hogy számít-e de elötte inviteles volt a router.
6/7 P.O.C. válasza:
Esetleg úgy sikerülhet, ha egy másik routert kötsz rá.
7/7 anonim válasza:
Nekem szintés T-s kütyüm van, igaz a koaxos cisco cucc.
Ki lehet simán húzni belőle a TV-t, nekem az egyik set-topbox a másik szobában van egy switchre kötve és vígan megy.
A lényeg, hogy ha routert kötsz be, akkor annak a DHCP-je erősen bekavarhat (más alhálózat lesz, vagy 2 szerver osztogatja a címeket egyszerre), gondolom ezért mondtam, hogy nem szabad kihúzni.
A netet tudnod KELL tovább szétosztani, itt tuti valamit te csinálsz rosszul.
PONTOSAN milyen a hálózati felépítés, hol és hogyan vannak a switchek és vagy routerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!