Mi a véleményetek a seedworld seedserver-ről?
Ha nem hallottál rosszat, nem lehet rossz.
Az a pénz amit beleölnék a szerverbe csak azért hogy nagy arányom legyen, inkább a villanyszámlára költöm amiatt hogy többet megy a gép itthon. Egyik oldalon sem követelmény hogy legyen hatalmas arányod, csak hogy töltsd vissza amit letöltöttél. Amíg nem voltak Megabites netek meg seedszerver-hostingok, akkor is volt torrentezés és vissza lehetett tölteni a dolgokat, még ha az akár hetekbe is tellett.
+ a szerveren ott a bizonyíték ami miatt számon kérhetnek, míg az otthonról töltőket békén hagyják.
De ha mégis bérelni akarsz, mert egy hd filmet azért nehéz egy ADSL internettel visszatölteni, semmiképpen ne ettől a szolgáltatótól bérelj.
A szolgáltatásuk kritikán aluli...
Én most náluk vagyok, már három leállás volt a két hét alatt, a sebesség csapnivaló, állandó "disk overload" , béreltem már pár helyen , eddig ők voltak a legrosszabbak.
De ez csak az én véleményem, lehet más elégedett velük.
Tessék most éppen ezen húzom fel magam 4 nc...-os top torrent ADSL sebességgel.
Ezt most miért külted el???
Mi a nagy szám ebben???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!