Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore ha úgy járna mint a...

NCore ha úgy járna mint a dark-angel mi lenne?

Figyelt kérdés

Idézem :

házkutatást tartottak és felszólítottak, hogy a szervert minél hamarabb kapcsoljam le. és a nyomozók szerint több szerzői jogvédett tartalom került megosztásra.

NCore van félni valójuk ?

2012. ápr. 29. 18:14
 1/6 A kérdező kommentje:
Őket is lekapcsolnák ?
2012. ápr. 29. 18:16
 2/6 Argloss ***** válasza:

Tavaly bizony megszívták egy cseppet:

[link]

2012. ápr. 29. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:

A talalka.hu beiktatása egy kiskapunak vehető, hiába sokan szidják. Ugyanis így te egy partnerkereső plusz szolgáltatására fizetsz elő, amellett hogy kapsz ingyen hozzáférést egy letöltőoldalhoz.

Ez ugye sokkal tisztább megoldás, mintha egyenesen oda küldenéd a pénzt, és szerzői jogvédett termék eléréséért fizetnél. Maga a bekerülési lehetőség is így indult, hogy a talalka.hu mossa tisztára a bevételt.

Csak a sok felhasználó elkezdett problémázni hogy mi ez, így nyíltan ki kellett írni hogy te nem a talalka szolgáltatását veszed igénybe, hanem az oldalhoz kapsz hozzáférést pénzért, ami már felkeltheti néhány szerv figyelmét.

Mi lesz így? Legrosszabb esetben ugyanaz mint a D-A-lel. Legjobb esetben semmi, mert hiába vadásznak például a fizetős ftp-oldalak után, azokból is még maradt elég a színen.

2012. ápr. 29. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
ezen én is gondolkodtam. nem volt egyenes dolog nem kiírni már a regisztrációkor ugyanakkor aki használni akarja fizet majd érte. remélem hogy le nem fogják őket kapcsolni de bizony benne lehet a pakliba minden.
2012. ápr. 29. 18:55
 5/6 anonim válasza:
25%
Remélem, lekapcsolják mihamarabb, házkutatást tartanak ennél a Kretén nevű tulajnál. Én erre az oldalra már ingyen sem szeretnék bekerülni. Okádék dolog ez. Az nCore eddig egy prémium torrent site volt, ahová akárki nem kerülhetett be. Most lezüllött ez is egy pistike trackerré. Kattanjon csak az a bilincs mihamarabb a pézmosók és a pénznyelők kezén is! Én mindenesetre fel fogom jelenteni a talalka.hu-hoz tartozó Virtual Media Kft-t pénzmosás és jogvédett tartalmak anyagi haszonszerzés érdekében történő megosztása miatt. Szerdán megyek is egy csomó adattal.
2012. ápr. 29. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel ha lekapcsolnák.

Mert nem vagyok tagja de nem is akarok lenni.

Csak a sötét angyalt sajnálom .

De járhat még úgy az Ncore is vagy nem ?

2012. ápr. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!