Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore. Cc-n akkor most kell...

Ncore. Cc-n akkor most kell feltölteni vagy nem? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Tehát ha csak letöltésre használom és nm seedelek, akkor kiraknak egy idő után? Vagy azt csinálok, amit akarok, max paraszt vagyok? Nem akarok bannt, mert 2000ft-omba került a regisztracio.

2012. ápr. 29. 15:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
van az oldalon wiki olvasd el
2012. ápr. 29. 15:50
 2/13 anonim ***** válasza:

Miért ne akarnál seedelni, amikor ez a torrentezés lényege? Te is úgy kapsz meg egy fájlt, hogy azt valaki megosztotta. Attól még hogy nincs arányszámítás, nincs hit'n'run világ az oldalon, különben meghalna az egész.

Ha már az elején nem akarsz a szabályoknak megfelelően viselkedni, akkor feleslegesen fizettél, mert az ilyen emberektől a közösségi is igyekszik megszabadulni. Biztos nem fogsz sokáig bent maradni, ha nem seedelsz. Jelenleg még nincs aktív rendszer, de ha élesítik, akkor ott be kell tartani pár dolgot. Ha ez nem megy, akkor nem neked találták ki a torrentezést, egy adatmegosztón nem kell visszaadni semmit, csak az a szenvedés amíg onnan valamit megkapsz.

2012. ápr. 29. 15:53
 3/13 anonim ***** válasza:
hát én sem seedelek vissza semmit sem sohase mert 1 megabites ADSL nettel elég nehéz és a laptopomat nem fogom tönkre tenni azzal hogy hetekig be van kapcsolva de megjegyezném hogy évente max 1-2 dolgot töltök le torrenttel . Én inkább maradok a rapidshare,mediafire meg ezeknél.
2012. ápr. 29. 15:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszi,dema kerdesemre meg mindig nem kaptam valaszt. Nemtalaltam a wikiben.
2012. ápr. 29. 16:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Én kivágnálak titeket az oldalról meg a hozzátok hasonlókat.Olyan szűrőt raknék az oldalra h aki 2 éve az oldalon van és még nincs min. fél v 1 terra feltöltése az mehet.Senkinek nincs belőlük/belőletek haszna.Csak viszik a seedet olyan emberek elől akik ismerik a torrentezés lényegét(és alkalmazzák is).

Akik meg ilyen kényelmesek, vegyék csak meg az üzletben a dolgokat.

Lassú nettel is fel lehet tölteni eleget.régen 30kb-s nettel 1 év alatt felnyomtam 300GB-ot és nem volt mindig bekacsolva gépem.(napi 5-6 óra)szal a szar net rossz kifogás.Amúgy meg manapság már nem akkora luxus 1 jobb netet venni.(szal ha csóró vagy és még paraszt is nincs helyed 1 torrentoldalon/pláne nem 1 jón/legjobbon, az ilyenek helyére 5 másik ember regisztrálna szívesen aki seedelne is)

2012. ápr. 29. 16:39
 6/13 anonim ***** válasza:
válasz a kérdésedre :Kötelező seedelni.És ha nem teszed rövid időn belül kivágnak mint macskát szarni.
2012. ápr. 29. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Jelenleg nincs bevezetve büntetési rendszer.

A wiki-t megnyitva a legfelső leírás a ratiofree rendszerről szól, abban vannak leírva szankciók.

Bár nem él a büntetési rendszer, azért ajánlott most is szokni és betartani, mert ha egyáltalán nem fogsz seedelni, akkor kitesznek. Ezt egyik torrentoldalon sem tolerálják, ha pióca vagy.

2012. ápr. 29. 16:41
 8/13 anonim ***** válasza:
#5-6: erre mondták azt, hogy most fel fog hígulni az egész közösség, mert bárki bekerülhetett. És ez be is bizonyult, hiszen rengeteg olyan kérdés jelent itt is meg, amiben fogalmuk sincs az embereknek a torrentezésről, vagy nem érdekli őket az egész.
2012. ápr. 29. 16:45
 9/13 A kérdező kommentje:
NE ÉRTSETEK FÉLRE! én akarok seedelni, csak ha nem kötelező, akkor nem görcsölök, éjjelre bekapcsolva hagyom a gépet, de pl. nappal nem fogom lassítani apámnaka netet. NEM vagyok pióca,csak görcsölni nem akarok azon,hogy most mennyit töltöttem le és fel és hogy most ki fognak e b*szni.
2012. ápr. 29. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:

De ezért van a Wiki tetején kiemelve hogy mi a szabály, hogy megtaláld.

Ezen az oldalon én is legalább 10-szer leírtam már az elmúlt két napban, de tessék:

1.0 arányig kell seedelni, vagy a letöltést követő 14 napon belül összesen 48 órát. Ha ez kész, teljesítetted a szabályt. Az Aktivitás menüben látod hogy hogy állsz éppen, amíg a státusznál narancssárga a szöveg, addig seedelni kell. Ha jó, akkor zöldre vált és átkerül a másik oszlopba a torrent, mert kész.

Ez azt jelenti, hogy ha esetleg nem tudnál kinek visszaosztani, akkor napi 3,5 óra seedeléssel kiválthatod 14 nap alatt a seed időt. Minél több ideig seedelsz, annál kevesebb napig kell bent maradni, ha nem akarsz. Persze a torrentezés lényege pont az lenne, hogy mindenki addig seedeljen amíg csak tud, ne pedig azt keresse hogy végre mikor léphet le.

Olyan magyar oldal pedig nem létezik, ahol ne kellene seedelni. Csak a publikus oldalakon van ilyen - de nincs magyar publikus tracker.

2012. ápr. 29. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!