Ncore. Cc-n akkor most kell feltölteni vagy nem? Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Tehát ha csak letöltésre használom és nm seedelek, akkor kiraknak egy idő után? Vagy azt csinálok, amit akarok, max paraszt vagyok? Nem akarok bannt, mert 2000ft-omba került a regisztracio.2012. ápr. 29. 15:48
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az összes nem kretén választ (kb. 1-2) már én is megtaláltam a wikiben és fogok is seedelni, ha a lehetőségeim engedik (fogják). amúgy aki szintén nem tudja, annak itt a link: ***** :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. ápr. 29. 17:10
12/13 anonim válasza:
5. válaszoló: Csak hogy tudd én tanyán lakok és 8000Ft/hó az 1 megabites net és nekem nincs választási lehetőségem mint egyeseknek. Gondolom te egy panelházba lakhatsz ahol fillérekért adnak akár 80-100megbaites netet de tudod én nem panelházba lakok hanem egy szép nagy tanyán ahol egy szolgáltató van és még azzal az 1 megabittel is a lehető legnagyobb csomagom van és nekem nem 30Kb/s-el tölt fel de nem ám hanem annak a felével 15Kb/s-el de ahogyan írtam nagyon ritka az hogy én torrentezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!