Hogyan kell feltölteni az ncore-ra?
utorrentben ctrl+n
Betallózod azt a mappát/fájlt amit fel akarsz tölteni.
Az elmentet torrent fájlt feltöltöd a feltöltésnél, kitöltöd, stb.
Aztán letöltöd az ncore-ról a feltöltött cuccot, tehát a torrent fájlt, elindítod mintha letöltenéd, de a feltölteni való cucc helyét adod meg neki.
Már megy is.
De nem hiszem hogy olyan cuccod van, ami másnak nincsen, vagy olyan nagy igény lenne rá.
ennyiii az ncore, felakarom nekik tölteni az úúj filmet, mert egyiksee bírja feltölteni, ezért meg
Kedves *****!
Az általad feltöltött "Ice.Age.4..........." torrent miatt warnt kaptál, mert: tiltott anyag cam: Tiltott anyag!.
A warn ideje: 3 nap. (Lejár: 2012-07-12 13:27:19)
na hát a torrent is illegális, de azért meg leizél :D
"ennyiii az ncore, felakarom nekik tölteni az úúj filmet, mert egyiksee bírja feltölteni, ezért meg "
Csak ismételni tudom magam: ha csak egy fél pillantást vetettél volna a Wikire, különös tekintettel a feltöltési szabályzatra, akkor nem tettél volna ilyet. Kb egy éve nincs gagyi mozivideó. Szóval nem "nem tudja" feltölteni senki, hanem nem akar trágyát megosztani. Ha valakinek mégis arra van szüksége, hív a traktor, vár a sár.
Jajj nem kell ahhoz camosnak lennie. Azért is hisztiznek,ha nem 2 Gb-s csak egy sima avi.
Már bocsásson meg a világ... Nekem nincs időm arra,hogy készítsek egy ilyet. Felakartam tenni egy ritkaságot aztán kapom a Warnt mert ez meg az. Ugyan már. Utána meg engem irigyeznek le mert nem teszem fel.Sima 700 mb-s avi volt de ááá nem ,tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!