Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore meghivo vagy acc most...

NCore meghivo vagy acc most mennyit ér?

Figyelt kérdés

Mennyi Diablo bonuszt vagy Beload uppot.

Hogyha be akarok jutni az nCore-ra akkor meghivot kérjek vagy accot?

2012. ápr. 29. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
43%

Én személy szerint az általad említettek egyikéért sem adnék, ha így akarsz bejutni, akkor inkább a barátaid jó szándékában bízz, mint a felajánlásod értékében.

Most van egy akció, aminek a keretében térítés fejében ugyan, de ezúttal tényleg be tudsz kerülni, bár egy kicsit késében vagy, holnap lejár az akció. Azt hiszem 1500Ft+Áfa, ennyit egyébként simán megér, ha be szeretnél jutni, ne várj, hogy majdcsak lesz olcsóbb meg ingyenes lehetőség, most ez van, később ez se lesz.

2012. ápr. 29. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
43%

Nem ér fel más oldallal, úgyhogy cserélni biztos nem fognak. Ha már ott bent vagy, nincs olyan tartalom amit te oda tudsz adni és megéri majd használni. A Diablo sehol nincs hozzá képest, a Beload használata is felesleges ha bent vagy nC-n.

Jelenleg meghívót csak pénzért lehet szerezni, ennyi erővel mindegy ha te fizeted ki amíg be lehet kerülni még 1-2 napig.

2012. ápr. 29. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:
39%
egyik sem! ma nyílt regisztráció van, azonnal föl nCora-ra, és regelj, amíg lehet! én is ezt tettem, és most felkeresek minden ilyen kérdést, mert szeretem az zöld kezeket :)
2012. ápr. 30. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!