Nem akarok senkit se lenyúlni egy nCore reggel csak a "Meghivó igénylése" milyen időközönként megy?
Amikor megvan a 100%-os támogatottság, ami kb hó vége felé jön össze.
(Bár most csak 90%-on van.)
Ha ez megvan, akkor a Tag vagy nagyobb rangúak a megfelelő pontért tudnak küldeni meghívót.
Pénz támogatással lehet bármikor támogatói státuszt nyerni és azzal azonnal küldhető meghívó.
hát már pedig jól mondja, a súgóban is le van írva, hogy a fel nem használt meghívó akkor küldhető el, ha a támogatás eléri a 100%-ot. ergo igényelni (tudtommal) bármikor lehet, mikor megvan hozzá a pontod, de küldeni csak akkor ha a támogatás 100%-on van. kivéve persze ha támogatod őket, mert akkor pontot is kapsz, és szabadon hívhatsz meg embereket.
persze ezt egy barátom barátjának a barátja mesélte :D
Nem a meghívóról beszélek,hanem meghívó igényléséről.az csak véletlen időpontokba van kinyitva,nincs hozzá kötve a támogatáshoz.A támogatás a belső meghívóhóz van kötve.
Persze nekem is csak egy haveromnak,az apukája a mesélte,aki másoktól hallodta.
Akkor bizony rosszul hallottad.
Ha megvan a 100% lehet meghívót igényelni és küldeni.
Ha nincs meg, mint ahogy most sem, akkor "A meghívó küldés jelenleg csak támogatói státusszal rendelkezők számára érhető el." üzenet van ott.
HA pedig megvan a 100% akkor Tag rang kell minimum.
Nincs itt semmiféle véletlen, küldtem már ki pár meghívót, szóval hidd el.
De ha mégsem hinnéd, akkor tessék, kimásoltam a hivatalos wikit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!