Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem akarok senkit se lenyúlni...

Nem akarok senkit se lenyúlni egy nCore reggel csak a "Meghivó igénylése" milyen időközönként megy?

Figyelt kérdés

2012. márc. 29. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Amikor megvan a 100%-os támogatottság, ami kb hó vége felé jön össze.

(Bár most csak 90%-on van.)

Ha ez megvan, akkor a Tag vagy nagyobb rangúak a megfelelő pontért tudnak küldeni meghívót.

Pénz támogatással lehet bármikor támogatói státuszt nyerni és azzal azonnal küldhető meghívó.

2012. márc. 29. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászóló téved. Random időközönként van kinyitva a Meghívó igénylése című eszköz :) Semmi köze a támogatáshoz,ha 100%-os a támogatásnak hozzá. (Véletlen időpontokba magyarul...)
2012. márc. 29. 21:43
 3/7 Panda Péter ***** válasza:

hát már pedig jól mondja, a súgóban is le van írva, hogy a fel nem használt meghívó akkor küldhető el, ha a támogatás eléri a 100%-ot. ergo igényelni (tudtommal) bármikor lehet, mikor megvan hozzá a pontod, de küldeni csak akkor ha a támogatás 100%-on van. kivéve persze ha támogatod őket, mert akkor pontot is kapsz, és szabadon hívhatsz meg embereket.

persze ezt egy barátom barátjának a barátja mesélte :D

2012. márc. 29. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem a meghívóról beszélek,hanem meghívó igényléséről.az csak véletlen időpontokba van kinyitva,nincs hozzá kötve a támogatáshoz.A támogatás a belső meghívóhóz van kötve.

Persze nekem is csak egy haveromnak,az apukája a mesélte,aki másoktól hallodta.

2012. márc. 29. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor bizony rosszul hallottad.

Ha megvan a 100% lehet meghívót igényelni és küldeni.

Ha nincs meg, mint ahogy most sem, akkor "A meghívó küldés jelenleg csak támogatói státusszal rendelkezők számára érhető el." üzenet van ott.

HA pedig megvan a 100% akkor Tag rang kell minimum.

Nincs itt semmiféle véletlen, küldtem már ki pár meghívót, szóval hidd el.

De ha mégsem hinnéd, akkor tessék, kimásoltam a hivatalos wikit: [link]

2012. márc. 30. 00:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és ez mind érvényes az igénylésre és a küldésre is!
2012. márc. 30. 00:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Már neis haragudjatok,de én teljessen másról beszélek,és ha a kérdést is jól értelmezem,akkor a kérdező is nem azt kérdezi hogy belül mikor lehet meghívót kérni.... az Ncore oldalán van olyan mikor még nem jelentkezel be,hogy "Meghívó igénylés" és arra gondol,én arról beszélek,és az random időpontokba van nyitva.
2012. márc. 30. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!