Feliratkozás nCore-on? Hogy is van ez?
Változások az oldal életében - Hozzászólok a fórumban!
Kedves Felhasználók!
Az oldalon tulajdonosváltás történt, aminek köszönhetően hamarosan megnyitjuk egy rövid időre a meghívó küldést.
Emellett célunk, hogy még jobb rendszert tudjunk látogatóink részére biztosítani! Folyamatosan szeretnénk a Ti véleményeiteket is kikérni ahhoz, hogy a lehető legjobb irányba tudjunk fejlődni, növelve a közösségi szellemet a jelenlegi színvonal fenntartása mellett.
Már most lehet jelentkezni a meghívóra ITT, nehogy lemaradjatok! Az így megadott e-mail címen pár héten belül értesíteni fogunk, hogy mikor tudsz regisztrálni az oldalra.
Akkor is célszerű meghívót igényelned ha másnak a hozzáférését használod. Ez a fajta feliratkozás nem kerül pontokba, és korlátozva sincs, így nyugodtan megadhattok több e-mail címet is!
Én nCore user vagyok kb 2 éve de még nem volt ilyenre lehetőség az én itt létem alatt, mi sem tudunk többet mert az 1. válaszoló már leírta hogy mi a helyzet ugyanis ez van csak az üzenőfalra kiírva a témával kapcsolatosan! Annyit tudok mondani neked hogy iratkozz fel minél többször mert szerintem ez sorsolás alapján lesz a kiosztás, de azt hogy mennyi meghívót fognak sorsolni arról nincs semmi hír! Én is fel iratkoztam vagy 25-ször aztán majd látom hogy kapok-e valamit, mert ígértem egy barátomnak meghívót és amikor küldeni akartam neki pont felemelték 500-ról 1000-re!
DE EZ MOST NEM KAMU!!! NEM OLYAN FACEBOOKOS BAROMSÁGOK MINT AMIKRE IRATKOZIK A SOK HÜLYE! MERT AMÚGY JELENLEG CSAK EZZEL A FELIRATKOZÁSSAL VAGY EGY MÁSIK NCORE FELHASZNÁLÓ ÁLTALKÜLDÖTT MEGHÍVÓVAL LEHETSÉGES A REGISZTRÁCIÓ!
De nem hiszem hogy több ezer meghívót szórnának ki, mert aki nem igazán tartotta be a többi torrent oldal alapvető szabályait azok ide se nagyon hiányoznak hogy rontsák az amúgy is jó színvonalat meg csak élősködjenek!
Félre értés ne essék nem akartam senkit megbántani vagy nagyképűsködni, de szerintem ti is tudjátok hogy vannak olyanok akik csak lefelé nyomnak mindent de a seedre vagy hogy töltsön fel valamit arra már nem képes!
Ilyen eddig még tényleg nem volt, de azért annyira nagy reményeket senki ne fűzzön hozzá, hogy így bejut.
Fene tudja hány meghívó fog kimenni...
"Már most lehet jelentkezni a meghívóra ITT, nehogy lemaradjatok! Az így megadott e-mail címen pár héten belül értesíteni fogunk, hogy mikor tudsz regisztrálni az oldalra.
Akkor is célszerű meghívót igényelned ha másnak a hozzáférését használod. Ez a fajta feliratkozás nem kerül pontokba, és korlátozva sincs, így nyugodtan megadhattok több e-mail címet is!
" illetve mégis lehet többet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!