Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kamaszok! Ti mennyit facebook-...

Kamaszok! Ti mennyit facebook-oztok egy nap?

Figyelt kérdés
Egyáltalán van facebook-otok? Ha van, naponta hány órát? Gáz, ha valakinek nincs? Hogyan viszonyultok azokhoz, akiknek nincs? Az osztályotok kb. hány százalékának van? Bocsi hogy így elhalmozlak titeket kérdésekkel csak érdekel:) A válaszokat előre is köszi:)
2012. ápr. 25. 15:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
állandoan azt kapom hogy "neked miért nincs?"???? csak azért mert elitélem és egyáltalán nem tetszik.
2012. ápr. 25. 15:49
 2/11 anonim válasza:

naponta kb.3-4 órát..az osztályunk 95 százalékának van facebookja.

15/L

2012. ápr. 25. 15:51
 3/11 anonim válasza:

Gyors a gépem,így egy nap többször bekapcsolom,akkor mindig felnézek,de csak olyan 5 percekre.Egyáltalán nem érdekel ha valakinek nincs.Nem gáz,de azért picit furi.Az osztályunkból mindenkinek van.

14/L

2012. ápr. 25. 15:52
 4/11 anonim válasza:

Jómagamnak van facebook,de napi szinten nem haladja meg a fél órát. 26 fős osztályban 1 gyereknek nincs,de ritkán részesül megkülönböztetésben.

16F

2012. ápr. 25. 15:55
 5/11 anonim válasza:
Azt hiszem az osztályban mindenkinek van, de nem biztos. Igazából nem is érdekel. Naponta felnézek egy 5 percre, ha van fent valaki, akkor fél óra, de ennyi. Nem különösebben érdekel. De a barátnőim első gondolata reggel félálomban facebook, unalmas órákon facebook, suli után facebook. Ami azért nem normális... (szerintem) Nem gáz ha valakinek nincs, de bizonyos szempontból tényleg hasznos, végül is ingyen lehet tartani a kapcsolatot másokkal. :)
2012. ápr. 25. 16:48
 6/11 anonim válasza:
Én gépről kb heti egyszer nézem meg, telórol van hogy naponta többször, mivel nincs pénz a telómon, szinte mindenkivel ott beszélek meg talikat meg hasonlókat. Egyik barátnőm külföldön van, ő is ott ír, ha akarok valamit tesómtól neki is onnan írok. szerintem hasznos, mivel ingyen bárkit el tudok érni, mintha sms-eznénk. Nem érdekel ha valakinek nincs, csak akkor rossz ha mondjuk valami fontosat akarok, mivel máshogy nem tudok jelenleg elérni senkit.
2012. ápr. 25. 16:58
 7/11 anonim válasza:
Órákat biztosan nem, többször felnézek, ha van rá időm, akkor is max. 20 percre, de inkább 5. El nem tudom képzelni, mit lehet ott órákat csinálni, kivéve, ha chatelsz valakivel. Egyáltalán nem tartom gáznak, ha valakinek nincs, én is csak azért regisztráltam, hogy tarthassam azokkal is a kapcsolatot, akiknek nincs msnjük. Ugyanúgy viszonyulok azokhoz, akiknek nincs, mint akiknek van. Osztályomnak kb. a 80%-a fent van facebookon.
2012. ápr. 25. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Van facebookom. Általában annyit töltök el, amennyi szükséges. Ha az osztállyal közlendőnk van, akkor lerendezzük, ha levelezek az egyik osztálytársammal, mert emgadjuk a leckét, akkor megtesszük.

De ha arra gondolsz, hogy minden szart kiírok és lájkolgatok, meg még a buszon azt nyomom, akkor nem.

Mindenkinek van az osztályban.

Nekem teljesen mindegy, hogy kinek van és kinek nincs.

2012. ápr. 25. 17:43
 9/11 anonim válasza:

Semennyit. Nincs, nem is volt. Valamikor talán csinálok :) Eddig egész jól megvagyok nélküle.

19f

2012. ápr. 25. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Volt facebookom de már vagy 2 hónapja nem léptem be és a jelszavamat sem tudom XD ott van nekem a skype.
2012. ápr. 25. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!