Kamaszok! Nektek sem működik a facebook?
Már tegnap óta próbálok visszabökni, nem csinál semmit. Próbálom megnézni az értesítéseket, nem csinál semmit, csak a földgömb fehér lesz. Nem tudom visszaigazolni azokat, akik bejelöltek. Nem tudok chatelni, hozzászólni, lájkolni.
MIÉRT VAN EZ? ÖTLETEKET. KÉÉÉÉÉÉÉRLEK ! Fontos lenne, mert várok ott egy fontos üzenetet
Mert itt sokan vannak és több választ kapok és a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, azért, drága.
Különben más bejön ( hogy írtam volna ide?), máshol nem próbáltam.
Hello
Valami blokkolja,töltsd le a ccleaner-t,s tisztisd meg a géped,vagy az is lehet hogy szüleid tiltottak le xD.
De mondd már kinek kell a jó büd@s facebook,sok ott a ret@rd,menj inkább iwiw-re,vagy myvip-re
iwiw is és myvip is van nekem, több is, de tény, hogy fbn többen vannak fenn :)
kösz a válaszod :D
Hát drága a szerelem szex témába többen vannak, akkor oda írd ki.
"és a ti véleményetekre vagyok kíváncsi"
A gépeddel lehet valami, ami pedig megint nem ebbe a témába tartozik. Vagy milyen véleményre számítottál? nem mindenki facebook függő. és ahogy említettem a gépedet nézd át vagy ahogy az előző írta a szüleid korlátozták:D
harmadik válaszolónak köszönöm ! ! ! na meg a negyediknek is :)
imádlak titeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!