Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kamaszok, ti hogyan spóroltok?

Kamaszok, ti hogyan spóroltok?

Figyelt kérdés
Pénzt, áramot, vizet, stb. Minden spórolási tipp érdekel! Hogyan spórolhatnék 16 évesen? :)
2012. ápr. 25. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

WC-t (ha lehet) úgy húzod le, hogy ha nem szükséges, ne ürüljön ki az egész tartály.

Tusolsz fürdés helyett, egyrészt rövidebb, másrészt kádmérettől függően kb 3adannyi vizet használsz el.

Mosógépet csak teli indítod el, két ruháért felesleges 50-80 liter vizet elhasználni.

Vagy számítógépezel, vagy TV-zel: a kettő együtt ne legyen bekapcsolva, úgyis csak az egyikre tudsz koncntrálni.

Villany csak ott égjen, ahol vagy, ha kimész a szobából, lekapcsolod.

Kozmatikai, tisztálkodási szereken sokat lehet spórolni: a rossmann-os hajzselé is ugyanúgy beállítja a hajadat (500Ft/500 ml), mint a Taft (800 Ft/100 ml). Dezodorban, tusfürőben ugyanez. A samponon mondjuk én nem szoktam spórolni, ez az egy amiből nem engedek, mert találtam egy nagyon jó, ám igen drágát:) Viszont azzal csak heti egyszer kell hajat mosnom, szóval igazából ott vagyok, mint ha a rosszal mosok többször.

Hirtelen ennyi jut eszembe:)

2012. ápr. 25. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Pénzt úgy tudsz spórolni, hogy kaját pl mindig otthonról viszel, az (Neked) ingyen van, nem kell mindennap a 800 Ft-os hamburgert tömnöd:D
2012. ápr. 25. 13:21
 3/5 anonim válasza:
Első válaszoló ! te milyen sampont használsz, hogy heti 1x mosol vele hajat ?! (mi a neve ?)
2012. ápr. 25. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hair+Scalp deep cleansing shampoo for oily hair

[link]

Rohadt drága, és legalább 2-3 hónap mire eljutsz a heti 1x hajmosáshoz. Addig sajnos gyorsan fogy:( De megéri:)

2012. ápr. 25. 16:04
 5/5 anonim válasza:
köszönöm :)
2012. ápr. 25. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!