Légyszíves segítene nekem valaki? Nem tudom mi lehet a baja a netnek és, h tudnám megcsinálni.
Az a problémám, h szerda óta elmegy a netem :( Nem értek a számítógépekhez, de fontos lenne neteznem, de nem jó. Azt írja ki, ha alul a számítógép jelra kattintok, h Hálózat 4 Hozzáférés: Csak helyi . És nem jelenik meg a földgömb sem a számítógép ikon sarkában. Van ott olyan, h hálózati és megosztási központ arra kattintottam és rákattintottam a piros X-re, ahol meg van szakadva a kapcsolat a net között, az új IP beállításokra kattintottam dolgozott is a gép, de semmi. Néha vissza jön a nem utána megint elmegy, de rövid időre jön csak vissza pár óra után :( Mit lehetne csinálni? Mi lehet a baja? Hogy tudom vissza hozni? Holnap hívni akarom majd a szolgáltatóm (Fibernet), de nekem ma is kellene a net az a baj és nem tom, h lehetne megcsinálni, nagyon nem értek a gépekhez :( Remélem lesz, aki tud nekem segíteni!
Egy 24 éves lány
Néha vissza jön a *net utána megint elmegy, de rövid időre jön csak vissza pár óra után :(
Elnézést elírtam :) nem nem, hanem net .Bocsi
A csillaggal jelzettre kattints,nalam ez be szokott valni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!