A lányok a facebookon szeretik, ha ráírnak?
Figyelt kérdés
Tehát fenn vannak és én írok rájuk és nem ők rám. Ez zaklatás vagy nekik tetszik, hogy én nyitok, esetleg ők mindig azt várják, hogy őket keressék meg a cseten.2012. ápr. 21. 13:44
1/5 anonim válasza:
Minden ember más és máshogy kezeli, nem lehet általánosítani ilyen dolgokban.
2/5 k.lau13 válasza:
Úgy van, ahogy az első mondja. Mellesleg ha már jelentkezett facebook-ra, akkor "zaklatásnak" abszolút nem vehetik. Ez nem ilyesmitől függ. Mennyire ismeritek egymást, ilyenek. Tényleg nem kell általánosítani! És nem kell ekkora ügyet csinálni belőle, hogy ráírsz valakire vagy sem, vagyis szerintem.
3/5 anonim válasza:
Hogy ha értelmes dolgokról beszélsz akkor nem
4/5 anonim válasza:
ha még kis fiú vagy ien kérdésből látszodolag nem hiszem ennek az informatikához lenne köze másrészről ha facen élsz sosem fogod megismerni a valoságót csak egyre jobban távolodsz tőle.. üdv
5/5 anonim válasza:
Én lány vagyok,örülök neki,kivéve,ha leckét kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!