Mitől függ, hogy facebookon oldalt, a fb chat felső listájában kik szerepelnek?
Figyelt kérdés
Én azt hittem először, hogy azok szerepelnek ott, akikkel sokat beszélek. De közben észrevettem, hogy olyanok is ott vannak bazĐmeg, akikkel soha nem beszéltem, sőt azt sem tudom kicsodák. És olyan ember, akivel mostanában sokat beszélek, mindig el van veszve a semmi közepén (a chaten belül, alig lehet megtalálni).
Most, akkor mi szerint van bekategorizálva a dolog?
2012. ápr. 21. 06:49
1/4 anonim válasza:
Semmi szerint, véletlenszerűen vannak.
2/4 A kérdező kommentje:
Bizonyos emberek állandóan ott vannak véletlenszerűen.
2012. ápr. 21. 12:26
3/4 k.lau13 válasza:
Nekem is ugyanazok az emberek szoktak ott lenni, csak kisebb változásokkal, de függetlenül ettől, szerintem is véletlenszerűen csinálja. Mondjuk nekem például van, hogy megnézem valaki adatlapját, és utána már ott van, pedig az se azért van, mert megnéztem. Véletlenszerűen van :)
4/4 Trix92 válasza:
Én úgy tudom, hogy azok az emberek vannak a chat sávban felül, akik nézik a Te idővonaladat. Mondta is nekem egy két ismerősöm, és múltkor meg is kérdeztem 1-2 emberkét, hogy sűrűn nézegetik e az adatlapom és mondták, hogy hát igen...Aztán előfordult olyan is, hogy vannak olyan emberkék akikkel én egy szót nem váltok, nem is nézem az idővonalukat, viszont elkezdi belájkolgatni a dolgaimat amiket csak úgy lát, ha rá megy az idővonalamra, és után rögtön ott volt a felső sávban, addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!